Bivšoj ženi Alekse Perovića pronađena retka vrsta tumora u stomaku, lekari joj dali male šanse da preživi

Bivšoj ženi Alekse Perovića pronađena retka vrsta tumora u stomaku, lekari joj dali male šanse da preživi

Autor: | 04/04/2023

0

Objava bivše žene Alekse Perovića rasplakala javnost

Milica Pajčin, bivša supruga pobednika serijala Zvezde Granda Alekse Perovića, objavila je potresnu priču na svom Instagram profilu i prisetila se dana kada je, kako kaže, dobila drugu šansu za život. Naime, nakon što joj je dijagnostikovana mezenterična cista, retka vrsta tumora u stomaku, rečeno joj je da postoji velika verovatnoća da umre na operacionom stolu.

Pročitajte: Uznemirujuća fotografija! Jelena Jevremović iz bolničke postelje - Nismo ni svesne koliko je tumor dojke opaka i podmukla bolest

Instagram

 

"04.04. Ovaj datum uvek u kutku glave obeležim kao rođendan broj dva jer sam na današnji dan dobila drugu šansu. Fotografisala sam noć pred odlazak u bolnicu netaknut stomak, čisto da ga se setim nekad", počela je Milica svoju objavu.

Pročitajte: Rodila sina, pa pobedila opaku bolest zbog koje danas izgleda neverovatno, nećete je prepoznati (foto)

Instagram

 

"Statistika je bila jasna. Trideset posto da uspe, sedamdeset posto da "zveknem" na operacionom stolu. Polako, burazeru, ipak ćemo se ćerati još. Svi mi vrlo često u procesu dobijanja drugih šansi dobijamo bolne i velike ožiljke, ali uz njih ide i novi beli papir po kom možemo pisati nekim novim fontom", dodala je ona, pa rekla da se ponosi svojim ožiljkom.

Pročitajte: Porodica i prijatelji se mole za nju! Nina Radulović operisana, oglasila se iz bolnice (FOTO)

Instagram

 

"Ne postoji taj Instagram filter koji će nas učiniti lepim kao ožiljci. Ne, stvarno. Majke mi. Svaki je jedinstven, ima neki svoj luk koji hoće nešto da kaže. Samo da gledamo i slušamo malo bolje. Oni su znak da smo nešto ipak preživeli. Naša lična umetnost", zaključila je Milica u svojoj objavi.

Pročitajte: Oazu ljubavi zamenio divljinom - Zavirite u porodični dom iz koga je Aleksa Perović posle razvoda otišao direktno u Survajver (FOTO)

Instagram

 

Podsetimo, Milica i Aleksa bili su u braku pet godina, ali da su se početkom ove godine rastali. U zajedničkom saopštenju naveli su da i dalje ostaju u prijateljskim odnosima i da među njima nema zle krvi. Aleksa i i Milica imaju dve ćerke, Srnu i Lunu, i svojim mirnim rastajanjem dali su najbolji primer svojim mezimicama kako se dve zrele osobe ponašaju kada shvate da se romantična ljubav ugasila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin