Više nismo muž i žena! RAZVEO SE pobednik Zvezda Granda, nije pomogao ni bračni terapeut

Više nismo muž i žena! RAZVEO SE pobednik Zvezda Granda, nije pomogao ni bračni terapeut

Autor: | 11/02/2023

0

Razveo se Aleksa Perović

Da ljubav ne može da pobedi baš sve prepreke i pobedi svakog protivnika dokaz su Aleksa Perović i njegova supruga Milica, koji se razvode posle šest godina braka.

Odluku o razlazu nije promenila ni činjenica da imaju dve ćerke, Lunu i Srnu.

Pročitajte: To baš boli... Danijela Dimitrovska otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Ognjenom, više nije mogla da ćuti

Luka Šarac

 

Pobednik Zvezda Granda 2017. godine, zajedno sa suprugom, objavio je zvanično saopštenje.

“Razmišljali smo da li je uopšte neophodno da ovako nešto objavimo na Instagramu. Klimnuli oboje glavom i rekli da nam se ipak čini kao ispravna stvar. Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž - žena par, već partneri - prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete, kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne, nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama. Terapeutkinja reče da je ponosna, a da budemo iskreni, i mi smo. Znamo kako ljudi stvari posmatraju: Ah, bili su suviše mladi, ah... Ako se stvari gledaju površno i na prvu, da. Ako se uđe malo dublje, bogami, znamo neke starije koji su se manje snalazili u sitacijama koje su nas snalazile poslednjih šest godina. A bogami, bilo ih je. Mi ih odradismo kao odrasli ljudi. Tako želimo i sada.”

Na kraju obraćanja, Milica i Aleksa su dodali:

“I dalje ćemo začikavati jedno drugo, viđaćete nas zajedno na našim platformama kako podržavamo jedno drugo i čudimo se kako su nam deca odjednom tako velika jer naš brak nije nastao na impulsu. Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo.”

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti