Mašan Lekić: Druga šansa za ljubav

Mašan Lekić: Druga šansa za ljubav

Autor: | 15/03/2012

0

Autor i voditelj emisije “Dosije” na televiziji "Prva" Mašan Lekić ponovo uživa u zagrljaju voljene supruge, studentkinje Pravnog fakulteta Mire sa kojom ima dvogodišnju kćerku Miu. Bračni par je nedavno prošao kroz težak životni period kada jeusled nesuglasica me]u njima njihov odnos bio na najvećem testu do sada. Međutim, posle višenedeljne razdvojenosti, Mašan i njegova supruga su odlučili da pruže drugu šansu svom braku i da se pomire.
-Bračna kriza je sada iza nas - počinje priču Mašan za magazin "Hello!".
-Tačno je da smo supruga i ja nedavno imali probleme u braku i da smo razmišljali i o razvodu, ali posle svega, shvatili smo da ipak najbolje funkcionišemo kada smo zajedno. Uspeli smo da prevaziđemo sve teškoće tako da smo u odličnim odnosima kao nekada. To je bio test za nas koji smo uspešno prošli - iskren je popularni novinar.
Bračni par upoznao se pre nekoliko godina, dok je Mira radila kao novinar na jednoj televiziji, a zajednički život su otpočeli pre tri godine i ubrzo dobili kćerku Miu koja im je centarsveta.
-Kada smo se supruga i ja upoznali, ona je takođe radila kao novinar u Novom Sadu, odakle je poreklom. Za sada, odlučila je da napravi pauzu u poslu da bi završila fakultet i imala vreme za našu mezimicu, ali kada bude diplomirala i kada Mia malo poraste, svakako planira da se vrati tom poslu u kome se odlično snalazi - otkriva Lekić koji tvrdi da za sada ne razmišlja o proširenju porodice, ali da bi svakako voleo da sa suprugom dobije još dvoje dece.
-Voleo bih da dobijemo još dve kćerke. Ranije mi je najveća želja bila da imam tri sina, ali onda sam dobio kćerku i shvatio koliko je zapravo lepo biti otac devojčice, zbog toga bih želeo da imam još dve kćerke - kaže uspešni novinar kojiističe da je mala Miaveoma druželjubiva.
-Mia je veoma živahno i druželjubivo dete. Moram da priznam da je supruga stroži roditelj od mene, dok sam ja prilično popustljiv -kaže na kraju Mašan.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin