Niko ne zna koliko su bliski: Ovaj poznati pevač ne odvaja se od bolesne Vesne Zmijanac, velika joj je podrška FOTO

Niko ne zna koliko su bliski: Ovaj poznati pevač ne odvaja se od bolesne Vesne Zmijanac, velika joj je podrška FOTO

Autor: | 10/03/2023

0

Vesna Zmijanac juče je imala operaciju srca. Pošto je hitno primljena na intenzivnu negu, folk divi ugrađen je bajpas. Sve je proteklo u najboljem redu i za nekoliko dana biće puštena kući. Kako je istakla njena ćerka Nikolija, sada joj je neophodan mir kako bi se što uspešnije i brže oporavila.

Pročitajte: Vesna Zmijanac operisala srce, Nikolija moli samo za jednu stvar - Ona je pre svega moja mama...

Arhiva HELLO!

 

U ovom teškom periodu uz legendarnu pevačicu je i kolega Milan Stanković. Osim posla vezuje ih i dugogodišnje blisko prijateljstvo o kome se ne zna mnogo. Mladi pevač već dugo je u medijskoj ilegali, posvetio se veri i u potpunosti je promenio način života, ali sa Vesnom je očigledno davno pronašao zajednički jezik.

− Milan i ja družimo se već desetak godina. Svakodnevno smo na telefonu, viđamo se često. Bila sam mu velika podrška kada je počinjao u Zvezdama Granda. Volim kako peva. Ja sam njegova majka, tako me zove – otkrila je svojevremeno folk zvezda.

Pročitajte: Na putu je čistote duše, nemojmo ga ometati - Pevačica otkrila detalje novog života Milana Stankovića

Instagram

 

Krajem januara, gosti jedne poznate beogradske kafane mogli su da ih vide zajedno. Štaviše, i da ih čuju, jer u nekom trenutku Vesna i Milan su zapevali. Snimak je istog časa postao viralan, a Stanković, koji se dugo nije pojavljivao u javnosti, mnoge je iznenadio novim imidžom.

Instagram printscren

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti