Ćerka Jelene Karleuše živi tinejdžerski san: Soba Nike Tošić puna markiranih stvari i to nije sve FOTO

Ćerka Jelene Karleuše živi tinejdžerski san: Soba Nike Tošić puna markiranih stvari i to nije sve FOTO

Autor: | 08/01/2023

2

Soba Nike Tošić kao iz bajke, živi tinejdžerski san

Nika Tošić, odmalena privlači pažnju javnosti kao dete roditelja iz sveta poznatih, a njeni snimci sa društvenih mreža broje hiljade i hiljade pregleda i lajkova. Naslednica Jelene Karleuše i Duška Tošića često objavljuje snimke iz porodičnog doma, gde je svaki detalj pažljivo osmišljen, a njena soba izgleda kao raj za tinejdžere.

Pročitajte: Jeco, pa jel' ovo božićna česnica? Cela Srbija je gledala šta je na stolu Đokovićeve supruge uoči najvećeg praznika FOTO

Instagram

 

Nika ima celu policu ispunjenu plišanim igračkama i knjigama, stočić pun kozmetike i garderober koji izgleda kao modno carstvo, pa tako ne sumnjamo da im je pevačica od ranog detinjstva usadila smisao za stil i modu koji ona poseduje, a koji je neprikosnoven, jedinstven i mnogima nedostižan.

Pročitajte: Mali Željko oduševio sve prisutne u Hramu Svetog Save: Ceca na božićnoj liturgiji sa porodicom FOTO

TikTok printscreen

 

TikTok printscreen

 

Podsetimo, Jelena sa porodicom živi u raskošnoj vili na Dedinju, koju je renovirala po svom ukusu, a velelepni objekat ranije je pripadao Draganu Stojkoviću Piksiju, od koga su je kupili 2018. godine i tada su iskeširali 2,5 miliona evra.

Komentari (2)

Loading
Bosa 21:51 08.01.2023
Odgovori

Zao bi mi bilo da je majka upropasti da dere Lici na nju. Ona je dete i treba da ući školu a ne da se skida kao mama

ana 11:41 13.01.2023
Odgovori

Predivna devojcica sakupila je igracke, dzempercice, haljinice, knjige i cokoladice i donirala nekoj svojoj vrsnjakinji na Kosovu Umesto da kupi kartu za Dubaji kupila je knjige devojcicama na Kosovu O Boze pogresila sam to joj nije ni bilo na pameti Stvarno divno dete

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još