Planovi Ane Sević pali u vodu: Trebalo je da obučem belo, ali...

Planovi Ane Sević pali u vodu: Trebalo je da obučem belo, ali...

Autor: | 30/10/2020

0

Ana Sević trudna je i do porođaja broji sitno. Sa vrenikom Danijelom očekuje ćerkicu, a mnogi se pitaju, kada će pevačica po drugi put stati na ludi kamen.

Udaje se Ana Sević, to se ne dovodi u pitanje, ipak, pandemija korona virusa, odložila je taj, za nju izuzetno važan trenutak.

- Trebalo je da obučem belo, ali desila se globalna epidemija, koja je poremetila sve planove. - ispričala je Ana za emisiji "Ekskluzivno".

Pročitajte: Ana Sević zadala Darku novi udarac - Dokazaće da je dobra majka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 28, 2020 at 1:27pm PDT

Tom prilikom prokomentarisala je i svoju odsutnost sa društvenih mreža i otkrila da se najveći deo vremena skrivala u svom domu u Beogradu, kao i u okolini Vršca, kod roditelja svog verenika.

Ana se naravno osvrnula i na sukob sa bivšim suprugom Darkom, nakon što je u javnost plasirao neistine, da Lorenu nije video godinu dana. Trudna pevačica prvo je prokomentarisala novinske napise, da joj je zbog Darkovih laži pozlilo.

- Nije mi pozlilo, to je sve što imam da kažem. - rekla je Ana.

Pročitajte: Ana Sević dobila najlepši rođendanski poklon - danas je najsrećnija mama na svetu (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Mar 1, 2020 at 11:13am PST

Udaje se Ana Sević, a samo je pitanje trenutka kada će se najlepši dan u njenom životu dogoditi. Sada je u blagoslovenom stanju, voljena i srećna i uživa sa Danijelom i Lorenom, a posebno ne dozvoljava da joj lepe emocije i misli pokvare neistine i sukobi, koji su deo njene prošlosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti