Ana Sević otkrila gde će se poroditi, kao i ko će bebi dati ime

Ana Sević otkrila gde će se poroditi, kao i ko će bebi dati ime

Autor: | 06/11/2020

0

Ana Sević trudna je i presrećna što će se uskoro po drugi put ostvariti u ulozi majke, i što je na svet doneti još jednu preslatku devojčicu. Pevačica i njen verenik Danijel Nedeljković jedva čekaju da beba dođe na svet, a starija ćerka Lorena, koju je Ana dobila iz braka sa Darkom Lazićem, ne može da dočeka taj dan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 31. Окт 2020. у 12:30 PDT

Ana skoro sve pripreme za bebin dolazak na svet polako privodi kraju, pa je tako odlučila i gde će da se porodi, kao i ko će dati devojčici ime.

- Porodiću se u Beogradu. A ime za bebu još neću da otkrijem, Lorena će to da reši. Ona je zaista posebno dete, nije što je moje - rekla je Ana za emisiju "Ekskluzivno"

Ana se osvrnula i na svoju vezu sa Danijelom, pa je otkrila detalje koje do sada niko nije znao.

Pročitajte: Darko Lazić tvrdi da Lorenu nije video godinu dana - Evo šta kaže Ana Sević! (foto)

- Danijela sam upoznala odavno, pre 10 godina možda, preko svog najboljeg druga. Danijel je čovek iz druge priče, iz drugog posla, nema veze sa estradom. Tada smo se upoznali, ali dugi niz godina se nismo sretali i onda nas je život ponovo spojio. On je šest godina stariji od mene. Danijel je moja ogromna podrška i Lorenina i moja i u poslovnom smislu  otkrila je Ana Sević i dodala:

- Ja sam njegov posao radila, to je interesantna stvar. Život je čudo, moja mama i Danijelov tata se poznaju 20 godina. Danijela iz priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma sarađivala sa njegovom, a ja sam jedno vreme radila u firmi koja se bavi istim poslom kao i njegova, tako da smo tad bili i konkurencija. Sad se stalno šalimo, njegov tata kaže: "Imaš posao u malom prstu, kad ćeš da se priključiš firmi, da se setiš starih dana" - kroz osmeh je zaključila Ana Sević trudna i dobro raspoložena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 13. Сеп 2020. у 11:17 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti