Ana Sević dobila najlepši rođendanski poklon - danas je najsrećnija mama na svetu (video)

Ana Sević dobila najlepši rođendanski poklon - danas je najsrećnija mama na svetu (video)

Autor: | 21/10/2020

0

Ana Sević rođendan ove godine proslavlja u malo drugačijoj atmosferi. Naime, pevačica je u poodmakloj trudnoći i dan provodi u udobnosti svog doma. Na svom "Instagramu" nije podelila fotografije sa glamurozne proslave, već čestitke brojnih prijatelja.

Ipak, među prelepim željama i čestitkama prijatelja, Ana Sević izdvojila je najlepšu čestitku, koju je dobila od ćerke Lorene. Lorena se potrudila da obraduje mamu, pa je sama napravila čestitku, na kojoj je nacrtala sebe i mamu uz prelepu poruku.

- Srećan rođendan, mama. Voli te tvoja Lorena. - napisala je devojčica.

Pročitajte: Ana Sević oduševila novom fotografijom - Ovako izgleda u petom mesecu trudnoće (foto)

Ana je ovaj, za nju najdragoceniji poklon pokazala na svom "Instagram" storiju. Mama je ponosna na svoju šestogodišnju ćerkicu, koja je izuzetno pažljiva i privržena majci.

Ana Sević za ovaj rođendan imala je samo jednu želju, a to je da porođaj, koji je sve bliži protekne u najboljem redu. Ona i njen verenik Danijel uskoro će postati ponosni roditelji jedne devojčice, a Lorena će dobiti novu drugaricu za igru.

Od kada je u drugom stanju Ana nije previše aktivna na "Instagramu", ali je nedavno na svom storiju pokazala kako izgleda u osmom mesecu trudnoće. Sva u crnom, Ana se fotografisala u liftu i pokazala da čak i u poodmakloj trudnoći izgleda zanosno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram