Melanija Tramp izašla iz ilegale, ostavila Ameriku bez teksta i zadala još jednu modnu lekciju

Melanija Tramp izašla iz ilegale, ostavila Ameriku bez teksta i zadala još jednu modnu lekciju

Autor: | 20/03/2024

0

Melanija Tramp konačno u javnosti

Dok je Donald Tramp bio predsednik, čak su i njegovi najljući protivnici jedva čekali da se negde pojavi samo da bi videli prvu damu. Njemu se možda imalo štošta zameriti, ali njoj – baš ništa.

Tasos Katopodis/Getty Images

 

A kada je mandat najkontroverznijeg predsednika u istoriji Sjedinjenih Američkih Država istekao, Melanija Tramp je, na žalost mnogih, netragom nestala.

Pročitajte: Ima 53 godine i struk na kome joj svi zavide - Melanija Tramp liniju duguje ishrani po pravilu broja 7

U porodičnom rizortu Mar-a-Lago, koji zovu „južnom Belom kućom“, očigledno ima sve što joj je potrebno, pa je retko napuštala Floridu.

Profimedia

 

Zgodna Melanija retko se pojavljuje u javnosti u poslednje vreme, ali juče nije propustila predizbore Republikanske stranke u ovoj saveznoj državi. Tramp je, u svom stilu, otkrio medijima da je glasao za sebe i po običaju pravio gafove, a i njegova supruga bila je dobro raspoložena.

Da je bivša prva dama jedna od ikona stila 21. veka to niko ne može da ospori, a ovo je bila još jedna prilika da se pokaže u najboljem izdanju.

Profimedia

 

Na Floridi je lepo, toplo i sunčano, pa je, kao pravi ekspert, i stajling prilagodila vremenu. Odabrala je ležernu haljinu svetloplave nijanse, sa kragnom, dugim rukavima i velikim printom cveta.

Pročitajte: Ko je sin Melanije Tramp koga kriju? Ima 17 godina, a njegova visina je iznenađujuća

Oko struka tanak kaiš, u ruci "Chanel" tašna, na nogama "Louboutin" cipele sa čuvenim crvenim đonom, a nosila je još jedan moćan asesoar – osmeh. Nešto što retko viđamo na licu zanosne Slovenke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia