Fotografije obišle svet: Dok joj FBI pretura po garderoberu Melanija Tramp sređuje frizuru

Fotografije obišle svet: Dok joj FBI pretura po garderoberu Melanija Tramp sređuje frizuru

Autor: | 21/08/2022

0

Postupak Melanije Tramp o kome se priča

Ovih dana Amerikom ponovo hara “trampomanija”. Donald Tramp poneo je “laskavu” titulu prvog predsednika u istoriji Sjedinjenih Država u čiji su dom upali agenti Federalnog istražnog biroa. FBI je pretresao svaki pedalj famoznog poseda „Mar-a-Lago“ u Palm biču, čak i garderober Donaldove supruge Melanije sa kolekcijom markirane odeće od neprocenjive vrednosti. Ali, zgodna Slovenka ne haje previše za aktuelnu i nimalo prijatnu situaciju.

Pročitajte: Nekada je blistala - Ovo je Melanija Tramp danas, najnovije fotografije obišle svet

Guliver Getty Images

 

Dok Tramp na Floridi pokušava da nađe izlaz iz problema, njegova žena obilazi bjuti salone po Njujorku. Naš narod bi rekao „selo gori, a baba se češlja“, ali Melanija verovatno smatra da u svakoj prilici, makar i najtežoj, treba da izgleda lepo i negovano. Mogli bismo i da se složimo s njom. U svakom slučaju, bar smo imali prilike da je vidimo posle duže vremena.

Pročitajte: Život u senci - Melanija Tramp godinama krije rođenu sestru, sličnost je neverovatna (foto)

 

 

Paparaci koji su je zatekli na izlasku iz jednog frizerskog salona na Menhetnu kažu da je bila dobro raspoložena, kao da se ništa ne dešava. Osim novom frizurom, plenila je i stajlingom, no, na to smo već navikli. Haljina sa kragnom, bez rukava, u letnjoj kaki nijansi – pun pogodak! 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti