Nekada je bio ozbiljan zavodnik, a danas... Ovako sada izgleda pevač Nemanja Stevanović, da li biste ga prepoznali FOTO

Nekada je bio ozbiljan zavodnik, a danas... Ovako sada izgleda pevač Nemanja Stevanović, da li biste ga prepoznali FOTO

Autor: | 15/02/2023

0

Nemanju Stevanovića, talentovanog mladića iz Beograda, upoznali smo 2007. godine kao učesnika takmičenja Zvezde Granda, gde je stigao do finala.

Pročitajte: Oženio se bivši dečko Cece Ražnatović - Prve fotografije sa tajne ceremonije na Sejšelima FOTO

Andreja Damnjanović

 

Ženski deo publike šarmirao je muževnim izgledom u kombinaciji sa lepim manirima, a muzički talenat koji je pokazao obećavao je da ćemo ga dugo još gledati na sceni. Tome u prilog govorio je i poziv koji je naknadno dobio od Saše Popovića da, zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, vodi popularni talenat šou.

Pročitajte: Ćerka Dragana Bjelogrlića objavila prelepe vesti, ponosnom ocu svi čestitaju

Andreja Damnjanović

 

Međutim, njegova slava brzo je počela da bledi za šta je dobrim delom zaslužno i učešće u rijalitiju „Farma“, gde se takmičio sa tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić. Njihov boravak na imanju u Lisoviću obeležile su ljubomorne scene, svađe i uvrede. Po povratku u svakodnevicu sačekao ih otkaz u „Grandu“, a ubrzo su i okončali romansu.

Edvard Nalbantjan

 

Nemanja se kasnije oženio lepom Jelenom, koju je upoznao na svom nastupu. Venčali su se posle dve godine zabavljanja i dobili ćerku Mašu. Devojčica, koja sada ide u drugi razred, od tate je nasledila dar za muziku, o čemu svedoče i snimci koje ponosni roditelji povremeno objave na Instagramu.

Pročitajte: Supruga Nenada Zimonjića doživela tešku nesreću - Mina hitno operisana, evo u kakvom je stanju sada FOTO

mirko tabašević

 

‒ Otkako je Maša ušla u naš život, između mene i Jelene sve se promenilo. Shvatili smo da jedno drugom više nismo centar sveta, već se sve odvija oko Maše. To je sasvim normalno ako želite ozbiljno da pristupite roditeljstvu ‒ rekao je jednom prilikom Nemanja o porodici, koja mu je danas na prvom mestu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Najnovije vesti