Rada Manojlović progovorila o aferi mito u Zvezdama Granda: Zbog Snežane Đurišić moja baka je primljena u Urgentni...

Rada Manojlović progovorila o aferi mito u Zvezdama Granda: Zbog Snežane Đurišić moja baka je primljena u Urgentni...

Autor: | 27/02/2023

0

Pevačica Rada Manojlović odlučila je da se oglasi na temu nedavne afere u Zvezdama Granda, u kojima je svojevremeno i sama učestvovala. Podsetimo, jedan od učesnika aktuelne sezone javno je optužio Snežanu Đurišić da mu je tražila novac za prolazak u naredni krug takmičenja.

Pročitajte: Da li je on najomraženiji pevač na estradi - Popović ne priča sa njim 23 godine, Brena ga ne podnosi, a sud mu je druga kuća

Zoran Kuzmanović Munja

 

- Ja znam Snežanu, govorim iz svog ugla. Nikome nisam držala sveću, ali mislim da to nije istina. Znam kako sam ja prošla u takmičenju, i svi ostali sa mnom. Meni nikada niko ništa nije tražio. Snežana je meni pomogla više puta, pozajmljivala mi je neke perike za spotove, kao i kad je moja nana bila loše. Zvala sam je u dva sata noću, da preko njenog partnera Vanje, doktora, bude primljena u Urgentni ili tako negde, odmah je pomogla, kod najboljih lekara da završi. Suluda mi je ova sad priča, ne mogu ništa loše o ženi da navedem. Neću sad da kažem da neko laže, ali mi nije realno - zaključila je Rada. 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti