Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti: Na svojoj koži sam osetila probleme...

Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti: Na svojoj koži sam osetila probleme...

Autor: | 23/03/2023

0

Petra Divac, ćerka našeg proslavljenog košarkaša Vlada Divca, odlučila je da pokrene jednu lepu akciju. Pre nekoliko godina ova mlada dama otvorila je blog na kome piše o sebi, svojoj porodici, svetu, školovanju, društvenim izazovima, svemu što je interesuje.

S obzirom na to da su je roditelji usvojili kada je bila šestomesečna beba, Petra je preko Instagrama pozvala sve koji dele isto iskustvo da joj se pridruže u novom programu.

Pročitajte: Vlade Divac govorom na komemoraciji sve rasplakao - Da nije bilo Mrke, ja danas ne bih imao ćerku

Instagram

 
 

− Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena. Odlučila sam da pokrenem projekat „Usvojeni za usvojene“ zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako želite da sa nama podelite svoje iskustvo i probleme, ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas pridružite se našoj grupi, da u atmosferi podrške razmenimo iskustva. Nikada nije kasno da se zatraži pomoć, a verujem da mi najbolje razumemo jedni druge – poručila je u video-snimku.

Pročitajte: Lola i Mila znaju da smo ih rodili iz srca - Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama rekao da su usvojene

Instagram

 

− Specijalni ljudi mogu da saosećaju sa našim bolom, ali jedino nas mogu razumeti oni koji su ga osetili. Podrška takve vrste, kada je neko u stanju da vas stvarno čuje i razume, sama po sebi je isceljujuća. Godine nisu važne, osećaj koji nosimo u sebi i zajedničko iskustvo je ono što nas povezuje. Zato vas sve pozivam da se prijavite u grupu podrške – istakla je Petra, a snimak je na svom profilu podelila i njena majka Ana Divac.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti