Divac i Ćetković nisu jedine javne ličnosti! Naša ministarka usvojila je dve devojčice: Drago mi je da sam im i dalje uzor i oslonac

Divac i Ćetković nisu jedine javne ličnosti! Naša ministarka usvojila je dve devojčice: Drago mi je da sam im i dalje uzor i oslonac

Autor: | 26/03/2023

0

Petra Divac, ćerka košarkaša Vlada Divca, nedavno je odlučila da pokrene projekat „Usvojeni za usvojene“ s obzirom na to da su je i sama usvojena još kao beba od šest meseci.

− Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena. Odlučila sam da pokrenem projekat „Usvojeni za usvojene“ zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako želite da sa nama podelite svoje iskustvo i probleme, ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas pridružite se našoj grupi, da u atmosferi podrške razmenimo iskustva. Nikada nije kasno da se zatraži pomoć, a verujem da mi najbolje razumemo jedni druge – poručila je u video-snimku.

Pročitajte: Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena - Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti - Na svojoj koži sam osetila probleme...

instgaram

 

Ipak, Vlado i Ana nisu jedine ličnosti iz javnog života koje su se odlučile na ovaj korak. Pevač Sergej Ćetković je takođe usvojio dve ćerkeLolu i dve godine mlađu Milu. Posebno je lepo što su o tome uvek govorili otvoreno.

- Moje ćerke znaju da su usvojene. Pričao sam im od prvog dana kako postoji neka škola za decu gde smo mi došli, a one su rekle: ‘Pa gde ste vi do sada?' - ispričao je jednom prilikom Ćetković.

Pročitajte: Lola i Mila skaču od sreće - Žena Sergeja Ćetkovića podelila vesti o PRINOVI, prelep prizor iz porodičnog doma FOTO

Luka Šarac

 

Na spisku poznatih koji imaju usvojenu decu našla se i Dubravka Đedović Negre ministarka rudarstva i energetike. Pored bogate poslovne biografije, domaći mediji navode da ministarka ima ukupno četvoro dece, od kojih je dvoje usvojeno: Isidoru, Mašu, Dušku i Milana.

- Ima li šta lepše i izazovnije od dece?! Imam veliku, raznoliku porodicu, sa mnogo dece. Dve devojčice sam usvojila i odgajila od malena. One su sada mlade, velike devojke i drago mi je da sam im i dalje uzor i oslonac u životu i tako će zauvek biti. Dvoje najmlađih, koje sam rodila u braku, imaju 10 i 14 godina. Odgajati četvoro dece je uloga puna izazova, ali i beskrajnih zadovoljstava, koja proističu iz posvećenosti i predanosti tom zadatku - izjavila je ministarka Dubravka Negre, a prenosi Story.

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti