Tuča na rođendanu: Rođenog brata Sofije Milošević privela policija, saslušan muž Ksenije Bujišić FOTO

Tuča na rođendanu: Rođenog brata Sofije Milošević privela policija, saslušan muž Ksenije Bujišić FOTO

Autor: | 21/03/2023

0

Brat Sofije Milošević napravio incident na njenom rođendanu

Glamurozna proslava rođendana Sofije Milošević pala je u senku kada je u javnost dospela informacija da je njen rođeni brat Stefan izazvao incident ispred ekskluzivnog beogradskog restorana, gde je izabranica Luke Jovića slavila sa Jelenom Karleušom, Milicom Pavlović, Ksenijom Bujišić i drugim poznatim ličnostima.

Pročitajte: Preslatko - Sofija Milošević i Luka Jović sa sinom, ono što je dečak uradio će vas potpuno raznežiti VIDEO

Instagram

 

Kako prenosi Blic, brat Sofije Milošević je nag do pojasa i u alkoholisanom stanju remetio javni red i mir, a sve je kulminiralo kada se ispred restorana potukao sa jednim muškarcem.

Oko 2:30 časova prijavljena je tuča u Skerlićevoj ulici na Vračaru. Milošević se navodno i po dolasku policije nije smirivao, sve vreme je vikao i bahato se ponašao, a pošto je alkotest pokazao da ima dva promila alkohola u krvi, priveden je u stanicu gde mu je određeno zadržavanje. Protiv Stefana Miloševića podneta je prekršajna prijava u redovnom postupku.

Pročitajte: I lep i pametan! Gledali ste ga sinoć u Poteri, a niste imali pojma da je baš on unuk legendarnog Cuneta Gojkovića FOTO

Instagram

 

Na licu mesta policija je zatekla i muža Ksenije Bujišić, Miljana Banićevića (39), koji je u izjavi nadležnim organima pored ostalog naveo da je Stefan Milošević njegov prijatelj, da je lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan. Dodao je da ga je posle toga nepoznati muškarac napao ispred restorana nanevši mu povrede u vidu ogrebotine na licu i telu.

Sofija Milošević još se nije oglasila u vezi sa incidentom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti