Iz porodilišta ga je ispratila na Institut za neonatologiju: Sin Ksenije Bujišić proslavio 1. rođendan FOTO

Iz porodilišta ga je ispratila na Institut za neonatologiju: Sin Ksenije Bujišić proslavio 1. rođendan FOTO

Autor: | 04/03/2023

0

“Moj čarobni dečak danas slavi 1. rođendan,” pohvalila se Ksenija Bujišić na Instagramu, uz slavljeničku fotografiju na kojoj je sa sinom Danilom i ćerkom Lorom.

Instagram

 

“Kažu stigao si ranije, a mene ako pitaju upoznali smo se u pravi čas. Ti si moja hrabrost, beskrajna ljubav i životna pobeda. Zbog tebe je sve vredelo, a sa tobom bilo lakše. Da ti lice zauvek krasi neodoljivi osmeh, a da te tvoja hrabrost od prvog dana nikada ne izda. Budi nam zdrav i tako poseban, jer si ti našoj porodici doneo posebnu čaroliju. Imamo nekoliko rodjedana koji su naš put obeležili, a danas slavimo prvi u nizu. Voli te mama zauvek i živi za te”, poručila je lepa voditeljka.

Instagram

 

Ksenija je ekskluzivno za HELLO! predstavila sina kada je imao samo tri meseca, a tom prilikom nam je otkrila da je imala rizičnu trudnoću, koju su pratili strah i strepnja, kao i da je poslednje nedelje provela u bolničkom krevetu. Danilo je na svet stigao pre vremena, ali je od prvog dana pokazao da je pravi borac.

“Verovala sam u nas dvoje i pozitivnim mislima pobijala teške slutnje. Sem činjenice da ćemo oboje biti živi i zdravi, u mojoj glavi nije postojala druga opcija,” ispričala nam je tada hrabra mama.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti