Gde je moj tata? Zašto Luka Jović nije došao na krštenje sina Davida FOTO

Gde je moj tata? Zašto Luka Jović nije došao na krštenje sina Davida FOTO

Autor: | 10/02/2023

0

Luka Jović nije došao na krštenje sina Davida

Bivša devojka Luke Jovića Anđela Manitašević prošle godine udala se za fudbalera Nemanju Brankovića, sa kojim je dobila ćerku Lolu.

Par je na devojčicin prvi rođendan, 7. februara, upriličio krštenje u Hramu svetog Save, kada je obavljeno i krštenje Anđelinog i Lukinog sina Davida.

Pročitajte: Nakon što mu je Sofija rodila dva naslednika, odnos Luke Jovića prema starijem sinu se drastično promenio, ovo su detalji FOTO

Instagram

 
 

Nije prošlo neprimećeno da se među zvanicama nije našao Davidov tata, ali ni polubraća Aleksej i Teodor, koje je Luka dobio sa Sofijom Milošević.

Pročitajte: Udala se bivša ljubav Luke Jovića - Umesto o prelepoj Anđeli Manitašević, svi pričaju o njenoj svekrvi FOTO

Instagram

 

Nema sumnje da su fudbalera Fjorentine sportske obaveze sprečile da prisustvuje tako važnom događaju, tim pre što važi za uzornog oca, koji svog prvenca ne razdvaja od sinova koje mu je podarila lepa manekenka.

Pročitajte: Kad ti sin kaže da će ti unučiće roditi Sofija Milošević - Majka Luke Jovića konačno otkrila šta misli o snaji FOTO

Studio Luss

 

Bilo kako bilo, Anđela se pobrinula da David i Lola na svoj dan izgledaju besprekorno – on u plavom sakou i bež pantalonama, a ona u beloj haljinici. Posle svečane ceremonije gosti su se uputili u jedan beogradski restoran, gde je održana proslava, a mališani su se najviše obradovali torti u obliku žutog pačeta.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još