Preslatko: Sofija Milošević i Luka Jović sa sinom, ono što je dečak uradio će vas potpuno raznežiti VIDEO

Preslatko: Sofija Milošević i Luka Jović sa sinom, ono što je dečak uradio će vas potpuno raznežiti VIDEO

Autor: | 30/11/2022

0

Sofija Milošević i Luka Jović uživaju u Dohi

Odlučujuća utakmica između Srbije i Švajcarske u kojoj orlovi moraju da odnesu pobedu kako bi se plasirali u osminu finala se bliži, a pred ovaj važan dan selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi dozvolio je fudbalerima da se vide sa porodicama.

Pročitajte: Pevači, glumci, manekenke... Poznati u Kataru - Svetsko prvenstvo u fudbalu nije moglo da prođe bez njih FOTO

Guliver Getty Images

 

Lepše polovine fudbalera su stigle u srpski kamp, a dok njihovi muževi vredno treniraju, one uživaju u brojnim aktivnostima u Dohi. Dame se okupljaju u luksuznim restoranima, ali vreme provode i trenirajući aerobik, a delić atmosfere često podele na svojim Instagram nalozima, što je učinila i izabranica Luke Jovića.

Pročitajte: Oženio se Adem Ljajić! Bivši dečko Sofije Milošević usred Mudnijala rekao DA, tajanstvena Zubejda na venčanje došla u papučama FOTO

Instagram

 

Manekenka Sofija Milošević došla je da podrži svog verenika Luku, te sada zajedno sa njihovim sinovima uživaju u zajedničkim trenucima. Nema sumnje da je Luki predah od napornih treninga i utakmica dobro došao, a verujemo da su mu posebno bilo značajno vreme provedeno sa sinom. Sofija se pohvalila da je Aleksej probao četiri kolača, a čak je i tatu nahranio.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još