Tome, da li bi je prepoznao? Suri Kruz izgleda identično kao njena lepa majka, a otac je nije video 11 godina FOTO

Tome, da li bi je prepoznao? Suri Kruz izgleda identično kao njena lepa majka, a otac je nije video 11 godina FOTO

Autor: | 17/03/2023

0

Tom Kruz 11 godina nije video ćerku

O braku i turbulentnom razvodu Toma Kruza i Kejti Holms ne prestaje da se govori otkako se par 2012. godine zvanično rastao. Posebnu pažnju i dalje privlači Suri Kruz, najmlađa ćerka zvezde „Nemoguće misije“, koju glumac nije video 11 godina.

Pročitajte: Mračna strana holivudskog superstara - Bivša supruga Toma Kruza prvi put o njihovim bračnim tajnama

Getty Images

 

Uprkos tome što su prave razloge koji su prouzrokovali razvod krili od javnosti, navodno se Kruz jednom prilikom izlanuo da je Kejti htela da zaštiti ćerku od sajentološke crkve kojoj on pripada. Glumac ima sjajan odnos sa decom iz braka sa Nikol Kidman, Izabelom i Konorom, a sa Suri se, navodno, poslednji put video 2012. godine, kada je devojčica imala samo šest godina.

Pročitajte: Tom Kruz sateran do zida, osveta stiže i ova žena se neće zaustaviti

Profimedia

 

Suri za mesec dana puni 17 godina i pravo je pitanje da li bi je rođeni otac prepoznao ako bi je sreo na ulici. Verovatno bi razaznao obrise svog lika u njenim očima i osmeh njene majke.

Pročitajte: Glumac presrećan, Kejti Holms očajna - Suri Kruz donela odluku koja će joj zauvek promeniti život

Profimedia

 

Kruz je, navodno, plaćao alimentaciju, ali je izbegavao daleko važniju roditeljsku obavezu ‒ da bude prisutan u životu svog deteta. Kao izgovor za to koristio je gust raspored snimanja, ali spekuliše se da je zapravo odabrao da je ne viđa zato što devojčica ne pripada sajentološkoj crkvi.

Pročitajte: Suri Kruz u suzama, ove reči Toma Kruza su je slomile!

Profimedia

 

S druge strane, Kejti Holms ne prestaje da priča koliko je ponosna na svoju ćerku jedinicu. Suri je u međuvremenu porasla, završila prestižnu školu na Menhetnu, bavi se baletom i oprobala se u nekoliko televizijskih serija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti