Tom Kruz se ženi: Izabranica je veliko iznenađenje za sve

Tom Kruz se ženi: Izabranica je veliko iznenađenje za sve

Autor: | 30/04/2020

0

Retkost je da jedan holivudski glumac sa filmovima koji su po pravilu blokbasteri i kog publika zbog talenta obožava, do te more bude zatvoren za javnost kao Tom Kruz. Filmski star već godinama ne daje izjave za medije, a njegov život je potpuna misterija. Sada stiže vest da se Tom Kruz ženi!

Od kako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi sa njim su na nivou nagađanja. Poneka informacija dospe do medija preko ljudi iz njegovog bliskog okruženja ili se konstruišu priče na osnovu nekog njegov gesta. Zvanične potvrde nikada nema.

Pročitajte: Kejti Holms prvi put progovorila o razvodu od Toma Kruza


Mnogi smatraju da je razlog tolike tajnovitosti pripadnost slavnog glumca Sajentološkoj crkvi, koja ima stroga pravila. Tvrdilo se i da zvaničnici Sajentološke crkve organizuju "audicije" kako bi 57-godišnjem Kruzu pronašli odgovarajuću suprugu. Ipak, holivudski glumac je to demantovao.

Pročitajte:Tom Kruz želi da izgladi odnos sa ćerkom Suri

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GentWith StreetStyle™ (@gentwithstreetstyle) on Feb 17, 2020 at 7:21pm PST

Tom Kruz  rešio da krene dalje sa svojim emotivnim životom

– Laži u različitom obliku su i dalje laži rečene da bi se listovi prodavali–  rekao je tada Kruzov predstavnik za medije.

Pisalo se i da Kejti Holms nije bila prvi izbor za suprugu Toma Kruza, već da je Sajentološka crkva želela da se glumac serijala "Nemoguća misija" oženi mladom glumicom Nazanin Boniadi koja je bila njihov član. Ipak, ona je ubrzo otpala kao kandidatkinja, jer nije ukazivala dužno poštovanje liderima sajentologa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruisesource) on Feb 14, 2020 at 7:28am PST

Glumica Rene Zelveger postaje član Sajentološke crkve

Strani tabloidi pišu da je 51-godišnja glumica spremna da postane član Sajntelološke crkve i to upravo zbog glumca sa kojim je igrala u filmu "Džeri Megvajer"

–  Tom joj se oduvek sviđao –   potvrdio je izvor blizak paru za "Magazin NW" otkrivši potom kako je navodna romansa pod strogom kontrolom lidera sajntologa.

Pročitajte: Rene Zelveger o teškim životnim fazama: Bila sam neopisivo tužna

– Sajentološka crkva od razvoda pokušava da ponađe idealnu arnerku Tomu koja bi bila voljna da se pridruži njihovoj zajednici,  a Rene se pokazala kao idealna kandidatkinja –  ističe istoimeni izvor i dodaje da čelnici crkve već kontakirali glumicu.

– Predstavnici crkve su je već posetili u njenom domu u Los Anđelesu. Tom prilikom su joj objasnili šta znači biti član Sajntološke crkve –  otkrio je izvor.

Par se upoznao na snimanju filma "Džeri Megvajer" davne 1996. godine kada se, kako ističu u navedenom tabloidu, njihovoj romansi tada isprečio Tomov brak s glumicom Nikol Kidman.  Rene je u nedavnom razgovoru za "Vanity Fair" izjavila kako joj Tom svake godine šalje poklon za rođendan.

Sajentologija jača od ljubavi: Tom Kruz izbrisao ćerku iz svog života (video)

Zbog pravila Sajntološke crkve on godinama nije video svoju 14- godišnju ćerku Suri,  jer je njena majka Kejti proglašena za “supresivnu” osobu od strane sajentologa, a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma.  U Crkvi sajentologa “supresivna” osoba je ona osoba koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.


Bivši član Crkve sajentologa je svojevremeno izjavio za časopis “The National Enquirer” da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima a po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila “supresivni” akt.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram