Kejti Holms i Tom Kruz: Detalji nestabilnog braka izašli u javnost

Kejti Holms i Tom Kruz: Detalji nestabilnog braka izašli u javnost

Autor: | 01/07/2012

0

Život Kejti Holms, holivudske starlete koja je pre dva dana podnela zahtev za razvod od Toma Kruza, bio je daleko od bajkovitog. Nakon što je otkriveno da će na sudu tražiti da bude jedini staratelj njihovoj kćerkici Suri, a detalji nestabilnog braka su takođe izašli u javnost.
Gospođa Kruz je živela u odvojenom delu njihovog zajedničkog stana, čak je odlučila da vreme provodi u sajentološkom centru, radije nego da se suoči sa svojim mužem za koga je očgiledno da je pokušavao da kontroliše svaki segment njenog života.
- Muž je insistirao da odlučuje ne samo o njenim ulogama i izgledu, već i o njenom imenu - rekao joj je da bi bilo bolje da je zovu "Kejt" nego "Kejti".
- U sajentološkom centru gde su živeli, obezbeđenje je bilo svuda - čak su i pratili ljude do njihovih stanova.
Lampica za uzbunu upalila se kada je Kejt počela da se boji za Suri, nakon što je shvatila kolika je Tomova opsednutost sajentologijom. Po toj religiji, dete je "mali odrasli" i može samo da donosi sve odluke koje se na njega odnose. Tom je Suri sve dozvoljavao, a to je Kejti očigledno smetalo.
Jedan od okidača bila je i naslovna strana na kojoj je Tom sa dve polugole starlete, kada je pokazao da za sebe ima mnogo blaže kriterijume nego za suprugu.

Izvor: 24.sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti