Suri Kruz proslavila 18. rođendan: Otac je nije video 12 godina, da li bi je prepoznao?

Suri Kruz proslavila 18. rođendan: Otac je nije video 12 godina, da li bi je prepoznao?

Autor: | 19/04/2024

0

Ćerka Toma Kruza napunila 18 godina

Da li verujete da ćerka Toma Kruza ima već 18 godina? Kao da smo juče gledali kako se bezbrižno smeje u tatinom naručju... A ipak, to je bilo davno.

Slavni glumac nije video svoje dete više od decenije, kako se priča - iz „sajentoloških razloga”.

Profimedia

 

Kada ukucate ime Suri Kruz na Guglu, pored njega piše „ćerka Kejti Holms“. Svi znaju ko je tata, ali – mama je odigrala ključnu ulogu u njenom odrastanju i uopšte životu.

Pročitajte: Suri Kruz izgleda identično kao njena lepa majka, a otac je nije video više od decenije

Suri živi u Njujorku, gde je juče proslavila 18. rođendan. Lep i na momente kišan dan u „Velikoj jabuci” iskoristila je za šetnju sa drugaricom.

Tom nije došao čak ni da joj čestita punoletstvo, mada se ono po američkom zakonu zapravo stiče sa 21 godinom. On je trenutno je u Londonu gde snima film.

Profimedia

 

I dalje liči na mamu, kažu svi. Juče je imala ležeran stajling, omiljeni džins: široke trendi farmerke i jaknu. Bila je nasmejana i opuštena. Od prijatelja je dobila lepe poklone, ruke su joj bile pune cveća.

Često je sa majkom viđaju u metrou. Iako je Kejti priznata glumica, od početka je insistirala na tome da obe žive kao sav normalan svet.

Profimedia

 

To je, u izvesnom smislu, i logično, naročito ako se uzme u obzir šta je sve prošla tokom braka sa Kruzom, koji se odvijao pod budnim okom članova sajentološke sekte. Tako se bar pričalo u Holivudu.

Kada je Suri ugledala svet, postala je najpopularnija beba u Americi. Ona je bila prvo Kruzovo biološko dete, pre nje je imao dvoje usvojenih u braku sa Nikol Kidman.

Na svakom koraku je pokazivao koliko je obožava, i nju, i njenu majku. Suri je bila njegova mala princeza, čak ga je pratila i na snimanjima. Ali...

Profimedia

 

Navodno, holivudski superstar nije video ćerku još od 2012. godine, pre svega zato što je Kejti insistirala na tome da se prekine svaki kontakt. Njegovu stranu priče nikad nismo čuli.

Međutim, oko alimentacije su se lako dogovorili: Suri je dobijala 400.000 dolara godišnje, a redovno joj je uplaćivao i izvesnu sumu na ime osiguranja. Potrudio se da joj obezbedi sve.

No, da li bi je danas prepoznao da nema paparaco fotki koje s vremena na vreme negde iskrsnu?

Profimedia

 

Aliemntacija je važila do juče, odnosno do njenog 18. rođendana.

Pročitajte: Suri Kruz - Dete na raskršću između roditelja

Trebalo bi da Suri na jesen napusti stan koji deli sa mamom u Njujorku i krene na koledž, a kako navodi britanski HELLO!, Tom će učestvovati i u finansiranju njenih studija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti