Pre 13 godina izgubila je ćerku jedinicu: Majka Ksenije Pajčin posle njene smrti jednu stvar nikada nije uradila FOTO

Pre 13 godina izgubila je ćerku jedinicu: Majka Ksenije Pajčin posle njene smrti jednu stvar nikada nije uradila FOTO

Autor: | 16/03/2023

0

Majka Ksenije Pajčin 13 godina živi sa bolom

Ksenija Pajčin, jedna od najlepših žena naše javne scene, tragično je izgubila život na današnji dan 2010. godine. Iz razloga koji su do danas ostali nepoznati njen tadašnji dečko Filip Kapisoda prvo je pucao u nju, pa onda u sebe.

Pročitajte: Posle 12 godina isplivali stravični detalji - Filip Kapisoda nije ubio Kseniju iz ljubomore?! Poruke u telefonu sve otkrile

ATA Images

 

Lepa pevačica i velika zvezda dens ere karijeru je počela kao članica dueta „Duck“, da bi potom zaplivala solo vodama. Atraktivna i harizmatična, privlačila je pažnju jačeg pola, a govorilo se da su na nju posebno bili slabi opasni momci. Ljubav sa Kapisodom bila je burna i tako se, nažalost, i završila. Imala je samo 33 godine.

Pročitajte: Danas bi ova lepotica napunila 44. godinu - Tragična sudbina Ksenije Pajčin

Aleksandar Jančević

 

Svake godine za rođendan i godišnjicu smrti pred Ksenijinom večnom kućom okupljaju se članovi porodice i prijatelji. Majka Ljubica Kostić grob obilazi mnogo češće. Njoj je najteže, izgubila je jedino dete, a utehe – nema.

Pročitajte: Sličnost je neverovatna! Sestra Ksenije Pajčin izrasla je u zanosnu lepoticu - Mnogo sam je volela i divila joj se FOTO

ATA Images

 
 

Pored mermerne ploče uvek stoji sveže cveće, Ksenijine omiljene orhideje i ruže. Majčin bol je večan, do kraja života se neće pomiriti sa činjenicom da njene ćerke više nema, kažu ljudi bliski Ljubici. Ipak, jednu stvar nikad nije uradila za proteklih 13 tužnih godina – ni reč nije rekla za medije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti