Najteže je kad dođe rođendan: Majka Ksenije Pajčin tuguje u tišini i čvrsto se drži svoje odluke

Najteže je kad dođe rođendan: Majka Ksenije Pajčin tuguje u tišini i čvrsto se drži svoje odluke

Autor: | 04/12/2023

0

Majka Ksenije Pajčin tuguje u tišini

Ksenija Pajčin, jedna od najlepših žena ovdašnje javne scene, juče bi proslavila 46. rođendan. Popularnoj pevačici i plesačici presudio je dečko Filip Kapisoda, koji je u martu 2010. godine u stanu na Voždovcu prvo ubio nju, pa onda sebe.

Aleksandar Jančević

 

Ksenijina mlađa sestra Mia, koja veoma podseća na nju, često joj posvećuje objave na društvenim mrežama, a i juče se oglasila kratkom porukom na Instagramu.

Instagram

 

Za majku Ljubicu utehe nema. Izgubila je jedino dete. I juče je posetila njenu večnu kuću na Novom groblju.

Pročitajte: Sličnost je neverovatna! Sestra Ksenije Pajčin izrasla je u zanosnu lepoticu - Mnogo sam je volela i divila joj se

Pored mermerne ploče uvek stoji sveže cveće, Ksenijine omiljene orhideje i ruže. Dolaze i ostali članovi porodice, prijatelji... Ljubica tuguje u tišini. Svih ovih godina, a prošlo je već skoro 14 od tragičnog događaja, nijednu reč nije rekla za medije. Verovatno nikad i neće.

ATA Images

 

Lepa pevačica i velika zvezda dens ere karijeru je počela kao članica dueta „Duck“, da bi potom zaplivala solo vodama. Atraktivna i harizmatična, privlačila je pažnju jačeg pola, a govorilo se da su na nju posebno bili slabi opasni momci. Ljubav sa Kapisodom bila je burna i tako se, nažalost, i završila.

Imala je samo 33 godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti