Porodični pakao, teška depresija i nemaština: Ovo je prva supruga legendarnog Moke Slavnića koja 25 godina živi užas

Porodični pakao, teška depresija i nemaština: Ovo je prva supruga legendarnog Moke Slavnića koja 25 godina živi užas

Autor: | 06/02/2023

0

Bivša žena Moke Slavnića 25 godina živi pakao

Otkako je sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića postao učesnik rijalitija, interesovanje javnosti za ovu porodicu ne prestaje.

Pročitajte: Velika ispovest Moke Slavnića - Još se ložim na sirotinjske stvari

Jakov Simović

 

Po svemu sudeći porodični odnosi narušeni su davnih dana, prvo kada su se Zvezdanovi roditelji razveli, a zatim i zbog činjenice da je on još u ranoj mladosti prešao „crtu zakona“ i završio u zatvoru.

‒ Majka je posle toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću ‒ pričao je Zvezdan pred kamerama.

‒ Kad smo bili klinci i kad smo pravili gluposti, svi smo bežali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila, iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: „Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom.“ Kada su se moji razvodili, jedino je bilo da ja ostanem sa njom.

Pročitajte: Anu Sofrenović razvod je potpuno slomio, godinama se borila sa teškom depresijom - Jedna odluka sve je promenila

Jakov Simović

 

Nijedan razvod nije prijatan, a Moka je svoj opisao ovako:

‒ Zvezdanovoj majci sam ostavio stan, lokal i kintu koju smo podelili. Bio sam srećan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj: „Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.“

Pročitajte: Legendarni Ćiro Blažević u kritičnom stanju, poslednje reči slamaju srce - Rak mi je otišao na sve kosti i najgore mesto

Profimedia

 

Od tada je prošlo više od dve i po decenije i oni se više nikada nisu videli. Nisu ih ujedinili ni problemi njihovog jedinca, koji su se samo nizali.

‒ Bio sam na vrhuncu karijere kada sam se prvi put oženio i stvorio porodicu. Bili smo zajedno 15 godina. Pogrešno je mišljenje da košarkaši, vrhunski sportisti, nemaju vremena za porodicu. Njima je neophodna ta oaza ljubavi kako bi pružili maksimum na terenu ‒ jedna je od retkih izjava Zorana Slavnića na temu perioda života koji je proveo sa suprugom i sinom.

ATA Images

 

Bivša žena Moke Slavnića živi u domu

Slavnić se kasnije oženio Jelenom, koja je bila dosta mlađa od njega, ali je i ta priča okončana.

Kada je u rijaliti ušla i Zvezdanova nevenčana supruga Ana, koju je prevario sa jednom od učesnica, oglasila se zajednička prijateljica i otkrila porodičnu tajnu.

‒ Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mesečnim obavezama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin