Sličnost je neverovatna! Sestra Ksenije Pajčin izrasla je u zanosnu lepoticu: Mnogo sam je volela i divila joj se (foto)

Sličnost je neverovatna! Sestra Ksenije Pajčin izrasla je u zanosnu lepoticu: Mnogo sam je volela i divila joj se (foto)

Autor: | 18/03/2022

0

Sestra Ksenije izrasla je u nestvarnu lepoticu

Prošlo je 12 godina otkako je tragično nastradala Ksenija Pajčin, koju je 16. marta 2010. godine, u njenom stanu na Voždovcu, hicima iz pištolja ubio dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Pročitajte: Karamela - Nikada više u životu nisam stekao prijatelja kao što je Ksenija, ona je bila nešto posebno

Aleksandar Jančević

 

Njenu večnu kuću na Novom groblju redovno obilazi majka Ljubica, ali i otac Miloš i polusestra Mia. U vreme kada je stradala Ksenija je imala 32 godine, a Mia samo 13, ali su i pored toga bile vrlo bliske.

‒ Mnogo sam je volela i divila joj se ‒ izjavila je jednom prilikom Mia, koja je na nadlaktici istetovirala ime prerano preminule sestre, koja je važila za jednu od najlepših Srpkinja.

Pročitajte: Sestra Ksenije Pajčin je njena slika i prilika - Hoću da nastavim tamo gde je ona stala (foto)

Instagram

 

I Mia je u međuvremenu izrazla u lepu i atraktivnu devojku, za koju kažu da likom podseća na Kseniju.

‒ Ksenija je bila energična osoba. Ona je mogla sve. Buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom ‒ reči su kojima Mia opisuje sestru, a na pitanje da li će nastaviti njenim putem i početi da se bavi pevanjem, iskreno je priznala da je scena privlači, ali da je, ipak, više zanimaju gluma i moda.

Pročitajte: Ksenija Pajčin pred smrt pozvala Draganu Mirković - To će mi ostati rana na srcu

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još