Vesna Zmijanac u lošem stanju: Najbliži se ne odvajaju od folk zvezde, čeka se odluka o operaciji

Vesna Zmijanac u lošem stanju: Najbliži se ne odvajaju od folk zvezde, čeka se odluka o operaciji

Autor: | 07/03/2023

0

Zdravstveno stanje Vesne Zmijanac se pogoršalo

Pevačici Vesni Zmijanac pogoršalo se zdravstveno stanje, a kako mediji prenose folk zvezda čeka odluku lekara o eventualnoj operaciji.

- Vesni nije dobro, ne može da dođe sebi. Ima veoma visok pritisak, gornji ide čak do 230. Otkazala je sve nastupe u narednom periodu, bila je prinuđena da to učini. Najbliži su uz nju sada, trude se da joj maksimalno olakšaju sve, koliko mogu – otkrio je sinoć izvor za Blic i dodao:

Pročitajte: Moja unuka je dete sa specijalnim potrebama... Bilja Krstić prvi put o mezimici Noi - Postigli smo sve ono što je rečeno da neće moći

Andreja Damnjanović

 

- Još je kod kuće, a sutra ujutru ide na pregled. Tad bi trebalo da sazna da li je potrebna operacija i, ukoliko jeste, kada bi bila zakazana.

Vesna Zmijanac godinama vodi bitku sa problematičnom štitnom žlezdom, a jednom prilikom je ispričala da joj se stanje pogoršava usled promene vremena.

- Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Videćemo, možda je i klimaks. Nešto se dešava u mom organizmu, ali ne treba tražiti đavola. Redovno posećujem lekara i kontrolišem rad štitnjače. Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom – ispričala je pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti