Slomljeno srce je sastavljeno: Ovaj moćni muškarac je NOVI DEČKO Danijele Martinović

Slomljeno srce je sastavljeno: Ovaj moćni muškarac je NOVI DEČKO Danijele Martinović

Autor: | 01/03/2023

1

Novi dečko Danijele Martinović uneo svetlost u pevačicin život

Danijela Martinović nije se oglašavala po pitanju ljubavnog života otkako se rastala od Petra Graša, a za razliku od hrvatske pevačice, on je već godinu dana u braku sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio devojčicu Albu.

Pročitajte: Olivera Gudelj prebledela kad je čula - Ceca stiže u Španiju, od Anastasije i Nemanje zahteva samo jedno

Srećko Rundić

 
 

Nakon prekida veze koja je trajala punih 27 godina, splitska pevačica konačno je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i poglede na život. Prvi susret s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49) bio je profesionalan, ali ubrzo im se dogodila ljubav.

Zrele godine donele su joj mir, osećaj slobode i sreće pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu, o čemu je govorila za hrvatsku Gloriju. 

- Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove.

Pročitajte: Prvi brak ga je razorio, drugi preporodio - Ovako danas izgleda bivši muž Jelene Karleuše FOTO

ATA Images

 

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena - istakla je pevačica.

Komentari (1)

Loading
lucija 18:42 02.03.2023
Odgovori

Eto vidite koliko je rat deformirao zene.Ociti primjer.Ona nikada ne daje srce.Samo lova,biznis ,biznismeni.Za vrijeme rata gledale hrvatice spotove Lepe Brene,dok se je zenila u luksuzu sa nogometasem,i snimala americkog nivoa spotove,a hrvati i mi svi skupa nismo imali sta jesti zbog rata,sve su pozeljele biti pjevacice,npr rozgica.Proracunato i materijalno do bola,da nemozes vise niti slusati .To debilno filozofiranje o ljubavi neka objesi macku o rep.Ok ima glas i lijepe pjesme i pristojna je.Ja sam mala djevojcica itd.Svi smo mi u dusi i mala dijeca .Ne samo ona.Ti da znas voljeti ,voljela bih.Ti uopce Danijela neznas niti ces ikada znati sto znaci voljeti.Ti najvise volis svoj uspijeh,svoju karijeru i sve one koji te mogu dalje pogurati,od popova do biznismena i pisaca pijesama.Izvini ali to sto pricas nemogu ti vijerovati.Nisi mala djevojcica,jer ti onda nebi bio potreban muskarac,sex,i botox,imas jednostavno neku vrstu Manije.Bolest

hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti