Olivera Gudelj prebledela kad je čula: Ceca stiže u Španiju, od Anastasije i Nemanje zahteva samo jedno

Olivera Gudelj prebledela kad je čula: Ceca stiže u Španiju, od Anastasije i Nemanje zahteva samo jedno

Autor: | 28/02/2023

0

“Mnogo radim, mislim da ovakav tempo nikada do sada nisam imala u svojoj karijeri”, priznala je Ceca Ražnatović u razgovoru za emisiju “Premijera vikedn specijal” i dodala da se odlično oseća.

Dobra kondicija će joj, svakako, biti potrebna jer će u narednih nekoliko meseci imati koncerte širom sveta, pa i u Barseloni. S obzirom na to da njena ćerka Anastasija, zajedno sa dečkom Nemanjom Gudeljom, živi u Sevilji, biće to idealna prilika da zajedno uživaju u čarima Španije.

Pročitajte: Oaza ljubavi - Zavirite u luksuznu vilu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji FOTO

Miloš Nadaždin

 

Na pitanje voditelja da li će joj Anastasija praviti društvo i pokazivati znamenitosti španskih gradova Ceca je uz smeh odgovorila:

− Misliš da će to moći da izbegne? Meni se Španija jako dopada.

Pročitajte: Anastasija baš zna da odabere! Nemanja Gudelj jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera, nedeljno zarađuje...

Instagram

 

Šta će na sve to reći porodica Gudelj, sa kojom Ražnatovići nisu u savršenim odnosima, ostaje nam da vidimo. Kao što je poznato, majka i sestra našeg fudbalskog reprezentativca distancirale su se od potencijalne snaje i njene familije, ali se zato Nebojša Gudelj, Nemanjin otac, odlično slaže sa mladom pevačicom.

Pročitajte: Prst u oko! Nemanja Gudelj zadao završni udarac majci, pozivnice za venčanje samo što nisu odštampane FOTO

Instagram

 

Cecu, inače, ove godine čeka veliki povod za slavlje, jubilarni pedeseti rođendan. Ide mu u susret sa širokim osmehom i stavom da se svakom danu treba radovati.

− Biće mi zadovoljstvo da okupim prijatelje, porodicu, saradnike i kumove, da se dobro proveselimo. Život je jedan, treba ga provoditi sa dragim ljudima i što više uživati u njemu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti