Grašov kum otkrio pravu istinu o raskidu sa Danijelom: Zašto vam je žao nje? Ona je otišla od njega

Grašov kum otkrio pravu istinu o raskidu sa Danijelom: Zašto vam je žao nje? Ona je otišla od njega

Autor: | 21/02/2022

3

Kum Petra Graša otkrio istinu o raskidu sa Danijelom

U subotu je u Splitu održano famozno hrvatsko venčanje veka, a Petar Grašo konačno je stao na „ludi kamen“. Ne sa koleginicom Danijelom Martinović, što su mnogi očekivali posle skoro dve i po decenije zabavljanja, već sa mladom Hanom Huljić, sa kojom je u vezi od prošle godine. Zavet pred Bogom dali su u Crkvi svetog Dominika, a kum popularnom pevaču bio je proslavljeni košarkaš Dino Rađa.

Pročitajte:Gospodin i gospođa Grašo! Venčali se Hana i Petar, mlada blistala u božanstvenoj venčanici, mladoženja nikad srećniji

I kum Petra Graša objavio je nekoliko fotografija sa lica mesta, odnosno veselog događaja upriličenog u restoranu Grašinih roditelja.

- Oženio se Petar. Ima li dalje - napisao je pored slike sa mladencima i suprugom Viktorijom. U komentarima su se nizale čestitke, ali bilo je i delikatnih reakcija. Neko od pratilaca poručio je da mu je žao Danijele, ali Rađa je imao spreman odgovor, kratak i jasan: „Zašto? Ona je otišla od njega.“

Pročitajte: Petar Grašo ostavio trudnu Hanu na prvi Dan zaljubljenih!

Instagram

 

Ove reči nesumnjivo će pokrenuti lavinu novih pitanja i nagađanja, jer su do sada svi bili ubeđeni da je Grašo ostavio Danijelu zbog Hane i upirali prstom u njega kao da je glavni krivac za krah dugogodišnje ljubavne priče. Međutim, činjenica je da ni on ni pevačica nisu komentarisali razloge raskida. Interesantno je da se Danijela Martinović te večeri veselila kao da se ništa nije desilo. Doduše, nije bila na istom mestu. Pevala je na jednoj svadbi u Zagrebu.

Komentari (3)

Loading
Djina 23:20 22.02.2022
Odgovori

Cesto sam se pitala zasto svi misle da jevon ostavio Danijelu. Sad vidim da je ona otisla iz te veze. To je trebala uraditi pre 15 godina.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još