Posle Graše ostao je gorak ukus: Majka Danijele Martinović izašla u javnost, ovo niko nije očekivao FOTO

Posle Graše ostao je gorak ukus: Majka Danijele Martinović izašla u javnost, ovo niko nije očekivao FOTO

Autor: | 16/06/2023

0

Majka Danijele Martinović podržala ćerku

Danijela Martinović ima više talenata. Za sjajan glas odavno znamo, a pokazala je da ume i da piše. Popularna hrvatska pevačica predstavila je knjigu „Tuširanje duše“ na imanju u blizini Zagreba, čijoj su promociji prisustvovale brojne kolege, saradnici i njeni najbliži.

Mario Poje

 
 

Osim dečka Josipa Plavića, kriminalističkog inspektora sa kojim je poslednjih meseci u vezi, uz Danijelu je sve vreme bila i majka Ivanka.

Pročitajte: Neko sa 25, a neko u 51. godini - Danijeli Martinović osmehnula se najveća sreća

Nije mogla da sakrije koliko je ponosna na svoju ćerku, koju posle raskida sa Petrom Grašom mediji nimalo nisu štedeli. Dok su pozirale zajedno bilo je jasno od koga je splitska pop zvezda nasledila široki osmeh. Više puta je isticala da su joj roditelji najveća podrška još od početka karijere, kao i mlađa sestra Izabela, koja se takođe bavila muzikom.

Mario Poje

 

Pročitajte: Sestra Danijele Martinović suočila se sa opakom bolešću, osmeh joj je nestao u trenu

Prošle godine u ovo vreme, pred Splitski festival, Danijela je ispričala jednu porodičnu anegdotu:

− Kada sam pre dva-tri meseca rekla sestri da ću ići na Festival, bila je presrećna. Došla je kući i to saopštila mami, koja ju je zabrinuto pogledala i pitala: „Je l' stvarno? Šta ti misliš, hoće li je primiti na Festival?“ Smejala sam se pola sata.

Instagram

 

Ne samo da su je „primili“, već je dobila i nagradu. Sa „Bronzanim galebom“ pozirala je, pogađate, upravo sa mamom i sestrom. Nema sumnje da joj je gospođa Ivanka najveći oslonac u životu, a izgleda da je, posle turbulentnog perioda, simpatična pevačica ponovo srećna i u ljubavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti