Maćeha rekla svoje: Pre udaje za Simeona Suzana Mančić je njegovim ćerkama uradila ovo

Maćeha rekla svoje: Pre udaje za Simeona Suzana Mančić je njegovim ćerkama uradila ovo

Autor: | 07/10/2022

0

Muž Suzane Mančić iz prvog braka ima ćerke

Početkom jula 2018. godine Suzana Mančić udala se za dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa, a romantična ceremonija organizovana je u Grčkoj.

Jedna od najlepših žena sa ovih prostora iskreno je priznala da je ona zaprosila budućeg supruga.

‒ Kada dođete u određene godine, a ja ih imam okruglo šezdeset, počnete malo drugačije da razmišljate, želite da stabilizujete svoj život, i emotivni i poslovni.

Pročitajte: Ekskluzivan detalj sa venčanja Suzane Mančić - Koja poznata dama je imala sreće da uhvati bidermajer (video)

Luka Šarac

 

‒ Sedeli smo na ručku, Simeon, ja i njegove ćerke. Održala sam prigodan govor i saopštila mu da mislim da je vreme da se uzmemo. Potom sam se obratila devojkama, objasnila im da razumem njihovu poziciju, da mi je jasno da brinu za ono što je njihov otac stekao, ali da ćemo nas dvoje potpisati predbračni ugovor i da nema mesta za strah ‒ opisala je Suzana kako je izgledala prosidba.

Muž Suzane Mančić podržao je suprugu

Ćerkama svog izabranika objasnila je da ima svoju imovinu u Srbiji, da ono što je stvorila ostaje njeno, a ono što je stekao njihov otac sleduje njima. 

‒ Ja volim vašeg oca i on voli mene, želim da se udam za njega i želim da se vi radujete tome, da se svi radujemo, jer vam ni na koji način neću biti prepreka.

‒ To je, pre ili kasnije, moralo da se kaže, pa sam, eto, to i učinila ‒ ispričala je omiljena voditeljka u jednom intervjuu, dodajući da je prvi brak njenog supruga okončan mnogo pre nego što su se njih dvoje upoznali. 

Pročitajte: Suzana Mančić otvorila dušu - Pogrešan izbor partnera sve ume da pokvari, Simeonu zameram samo jednu stvar

Mirko Tabašević

 

‒ Sima je uvek pazio moje ćerke, kao i ja njegove. Zajedno smo slavili i mature, i diplome, i mastere, specijalizacije, venčanja, krštenja, rođenja unuka, jer je moj Simeon u međuvremenu postao deda. Sve smo to prošli zajedno. Istina, među nama postoji izvesna jezička barijera, ali sa njegovom decom komuniciram i pogledom, i rukama, i na ono malo grčkog koliko sam naučila, i mogu vam reći da se lepo razumemo. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin