Omiljenog glumca jede bolest: Brus Vilis sve lošije, prepoznaje glas samo jedne žene

Omiljenog glumca jede bolest: Brus Vilis sve lošije, prepoznaje glas samo jedne žene

Autor: | 21/02/2023

2

Tužne vesti iz Holivuda ‒ Brus Vilis je sve lošije. Stanje slavnog glumca, kome je nedavno dijagnostifikovana frontotemporalna demencija, toliko se pogoršalo, da više ne može da razaznaje glasove bliskih ljudi.

Pročitajte: Porodica Brusa Vilisa potvrdila teške vesti - Boli nas što ovo kažemo...

Profimedia

 

Kako prenose američki mediji, jedini glas koji Vilis može da prepozna preko telefona pripada ženi sa kojom je proveo 13 godina u braku, Demi Mur. I ona i starije ćerke u stalnom su kontaktu sa Brusom i njegovom suprugom Emom, a često ih i posećuju.

‒ Ako nije uz njega, Demi ga zove preko telefona samo da bi mogao da čuje njen glas. Brus ne može mnogo da govori, a više ne može mnogo da shvati ni ono što drugi govore – navodi izvor blizak porodici.

Pročitajte: Ništa još nije izgubljeno - Supruga Brusa Vilisa pokazala kako se fanovi ophode prema obolelom akcionom junaku

Instagram

 

Stanje se, dakle, naglo pogoršava, ali cela porodica je maksimalno posvećena holivudskoj legendi i nastoji da mu olakša život koliko god može. On je ipak još “prisutan” i jedva čeka da zagrli prvo unuče, koje će mu uskoro podariti ćerka Rumer.

Komentari (2)

Loading
Majat 22:58 21.02.2023
Odgovori

Baš dirljivo! Meni su oni uvek bili lep par i baš mi je bilo žao što su se rastali. Ipak, bilo je tu puno ljubavi i imaju tri kćerke iz toga braka. To ne može vreme da izbriše. Žao mi je Brusa i što mu se sve ovo dešava. Tuga!

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti