Prva objava Demi Mur nakon vesti da je Brus Vilis teško bolestan rasplakala svet: Zahvalna sam za ovu našu mešanu porodicu (foto)

Prva objava Demi Mur nakon vesti da je Brus Vilis teško bolestan rasplakala svet: Zahvalna sam za ovu našu mešanu porodicu (foto)

Autor: | 21/03/2022

0

Objava Demi Mur upućena Brusu Vilisu nikog nije ostavila ravnodušnim

Pre kraja kalendarske ere Riba, 19. marta, Brus Vilis proslavio je 67. rođendan. Saznanje da čuveni glumac pati od ranog oblika demencije nedavno je šokiralo i zabrinulo svet, ali – on ne očajava. Radi punom parom, a ima i najvažniju podršku, divnu i veliku porodicu, koja se trudi da mu ulepša svet i svaki dan.

Pročitajte: Baš će nedostajati - Brus Vilis oboleo od teške i neizlečive bolesti, Holivudu mora da kaže zbogom

Getty Images

 

Pored Eme Heming, sa kojom je u braku od 2009. godine, i njihove dece Mejbel i Evelin, tu je i bivša žena. Slobodno možemo da kažemo i najbolja prijateljica – Demi Mur, sa kojom je dobio tri ćerke, Rumer, Talulu i Skaut. Zajedno provode nove godine, rođendane, svaki „Dan zahvalnosti“, svaki Božić. I ovom prilikom Demi je spremila nešto specijalno.

Pročitajte: Pretužno - Vest o bolesti Brusa Vilisa stigla i do Demi Mur, ovo je dokaz da su neke ljubavi jednostavno večne

Getty Images

- Srećan rođendan, Brus! Zahvalna sam za ovu našu „mešanu“ porodicu - napisala je na Instagramu i ostavila srce pored fotografije iz kuhinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još