Pretužno: Vest o bolesti Brusa Vilisa stigla i do Demi Mur, ovo je dokaz da su neke ljubavi jednostavno večne

Pretužno: Vest o bolesti Brusa Vilisa stigla i do Demi Mur, ovo je dokaz da su neke ljubavi jednostavno večne

Autor: | 18/03/2022

0

Demi Mur i Brus Vilis i dalje kao jedno 

Vest da je Brus Vilis u ranom stadijumu demencije iznenadila je i rastužila njegove fanove širom sveta, ceo Holivud, ali i bivšu suprugu. Iako se od Demi Mur razveo pre više od dve decenije, na bliskom prijateljstvu i danas im mnogi zavide, tako da zajedno prolaze kroz ovu bolnu priču.

Pročitajte: Najsrećniji roditelji - Udaje se najmlađa ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur (foto)

story

 

Iako se slavni glumac u međuvremenu oženio Emom Heming, sa kojom je dobio dvoje dece, a i Demi je bila u braku sa Eštonom Kučerom, njih dvoje ponašaju se kao da se nikad nisu ni rastajali. Za praznike i rođendane uvek se okupi cela porodica, što ona često dokumentuje na Instagramu.

Instagram

 

Demi Mur i Brus Vilis i dalje su tu jedno za drugo 

No, nisu samo ćerke Rumer, Talula i Skaut ono što ih vezuje za sva vremena. Postoji tu još mnogo ljubavi i poštovanja. Zbog toga nije ni čudo što se Demi veoma potresla kada je saznala da će Vilis uskoro verovatno prestati da radi. U poslednje vreme prihvata sve poslove, snima i filmove lošije produkcije, a za sve je kriva bolest koja je počela da se ispoljava i za koju, nažalost, nema leka.

Pročitajte: Demi Mur i Brus Vilis sve čini za ljubav svoje ćerke

Instagram

 

Bivšoj supruzi saopštio je šta se dešava isto kada i sadašnjoj, što dovoljno govori o njihovoj bliskosti i uzajamnom poverenju. Kako su upućeni dojavili holivudskim tabloidima, Demi teško podnosi situaciju i pruža punu podršku čoveku sa kojim je u braku provela 13 godina, a zajedno su krajem osamdesetih počeli i da krče put u „fabrici snova“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još