Zvanično je: Karijera Brusa Vilisa završena, Demi Mur zvaničnim saopštenjem otkrila uzrok oboljenja

Zvanično je: Karijera Brusa Vilisa završena, Demi Mur zvaničnim saopštenjem otkrila uzrok oboljenja

Autor: | 31/03/2022

1

Bolest Brusa Vilisa potresla svet, Demi Mur se zvanično obratila javnosti

Došlo je vreme da i neuništivi detektiv Džon Maklejn povuče ručnu. Brus Vilis odlazi u penziju, ali ne svojom voljom. Posle vesti da se slavni glumac suočava sa prvim stadijumom demencije svet je saznao šta je uzrok oboljenja. Naime, dijagnostikovana mu je afazija, poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije, a u mnogim slučajevima vodi upravo do demencije.

Pročitajte: Prva objava Demi Mur nakon vesti da je Brus Vilis teško bolestan rasplakala svet - Zahvalna sam za ovu našu mešanu porodicu (foto)

Getty Images

 

Poslednjih meseci Vilis se ne odvaja od porodice, a ni ona od njega. Bivša i sadašnja supruga udružile su se kako bi mu pružile podršku. Tu su, naravno, i deca: tri ćerke iz prvog braka i dve iz drugog. Demi Mur juče se obratila internet zajednici i u zvaničnom saopštenju potvrdila ovu informaciju, dodavši da su svim srcem uz njega.

Pročitajte: Pretužno - Vest o bolesti Brusa Vilisa stigla i do Demi Mur, ovo je dokaz da su neke ljubavi jednostavno večne

Getty Images

 

Bolest Brusa Vilisa zvanično potvrđena

„Brusovim neverovatnim fanovima i svima koji ga podržavaju... Želimo da vam u ime porodice saopštimo da naš voljeni Brus ima neke zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog toga je odlučio da se povuče i da karijeru koja mu je toliko značila ostavi iza sebe. Ovo je zaista izazovno vreme za celu porodicu i veoma smo vam zahvalni na ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz sve ovo kao jedna snažna zajednica. Brus uvek kaže „živi!“, i planiramo da uradimo upravo to. S ljubavlju, Ema, Demi, Rumer, Skaut, Talula, Mejbel i Evelin“, navodi Demi u objavi na Instagramu.

Pročitajte: Ovo se ne viđa svaki dan! Brus Vilis i Demi Mur iz izolacije priredili prizor za pamćenje (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Veliki akcioni heroj zaslužio je da uživa u penzionerskim danima sa najbližima, a ima i neverovatnu sreću da se njegova bivša i sadašnja supruga tako dobro slažu. U to nas uveravaju i česte objave na društvenim mrežama – uživaju kada su zajedno, na čemu im zavidi i jedna „fabrika snova“. Novih uloga možda više neće biti, ali Brus Vilis je snimio dovoljno kultnih filmova da ostane upamćen kao jedan od najvećih holivudskih divova ikada.

Komentari (1)

Loading
Vesna zmijanac 13:49 02.04.2022
Odgovori

OD SRCA TI ZELIM DA DO KRAJA UZIVAS SRECAN I VESEO SA PORODICOM OBOZAVAM TE NEK TI BOG POMOGNE.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti