Prvi put u javnosti posle stravične dijagnoze: Ovako sada izgleda Brus Vilis (foto)

Prvi put u javnosti posle stravične dijagnoze: Ovako sada izgleda Brus Vilis (foto)

Autor: | 07/04/2022

0

Fotografija Brusa Vilisa obišla svet

Glumac Brus Vilis odlučio je da završi glumačku karijeru pošto mu je dijagnostikovana afazija, poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcije, a u mnogim slučajevima može da dovede i do demencije.

Pročitajte: Zvanično je - Karijera Brusa Vilisa završena, Demi Mur zvaničnim saopštenjem otkrila uzrok oboljenja

Getty Images

 

Prva fotografija Brusa Vilisa posle stravične dijagnoze osvanula je na profilu njegove supruge Eme Heming. Par je zabeležio trenutak dok je po toplom prolećnom danu šetao šumom, a iza kamere se našla njihova ćerka Mejbel Rej Vilis.

Pročitajte: Prva objava Demi Mur nakon vesti da je Brus Vilis teško bolestan rasplakala svet - Zahvalna sam za ovu našu mešanu porodicu (foto)

Instagram

 

- Mama i tata u njihovom omiljenom staništu - napisala je Ema pored dve idilične fotografije.

Pročitajte: Pretužno - Vest o bolesti Brusa Vilisa stigla i do Demi Mur, ovo je dokaz da su neke ljubavi jednostavno večne

Instagram

 

Podsećamo, ljubav Brusa Vilisa i Eme Heming nije se desila na prvi pogled, budući da se rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva.

‒ Ema je tog dana trebalo da ode za Njujork. Pre leta našli smo se na kafi i tako je počela naša romansa. Paradoks je da kad razmišljate o velikoj ljubavi, ne povezujete je sa nekim koga dugo poznajete. Verujete da je osoba koja vam je sudbinom namenjena tajanstvena nepoznanica koju još niste upoznali ‒ rekao je glumac svojevremeno. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti