Porodica strahuje da mu je ovo poslednji Božić: Brus Vilis promenio testament, evo ko će naslediti bogatstvo od 250 miliona

Porodica strahuje da mu je ovo poslednji Božić: Brus Vilis promenio testament, evo ko će naslediti bogatstvo od 250 miliona

Autor: | 15/12/2022

0

Brus Vilis odlučio je da se oprosti od glume kada mu je dijagnostifikovana afazija, poremećaj govora i izražavanja koji nastaje kao posledica oštećenja na mozgu. Ipak, nije se, kao mnogi američki penzioneri, odselio negde na Floridu, već je odlučio da ostane u Los Anđelesu sa porodicom, i novom i starom.

Pročitajte: Oči će vam zasuziti - Brus Vilis konačno u javnosti posle teške dijagnoze FOTO

Instagram

 

Kako pišu strani mediji, nekoliko dana pošto je saznao da je bolestan, slavni glumac odlučio je da izmeni testament. Bogatstvo Brusa Vilisa, procenjeno na 250 miliona dolara, pripašće njegovoj porodici. Radar Online navodi da će njegove ćerke iz braka sa Demi Mur, Rumer (34), Skaut (31) i Talula (28), dobiti po milion dolara. Isti izvor otkrio je da će najviše novca pripasti Vilisovoj sadašnjoj suprugi Emi i njihovim devojčicama Mejbel (10) i Evelin (8).

Pročitajte: Tužne vesti stižu iz Amerike - Brus Vilis sve lošije, porodica se ne odvaja od njega

Instagram

 

‒ Brus želi da njegova najmlađa deca budu materijalno osigurana. Smatra da Rumer, Skaut i Taluli ništa neće nedostajati. Testament je prvi put promenio 2009. godine, kada se oženio Emom, zatim nekoliko meseci pošto su dobili decu, a onda ponovo kada je saznao da je bolestan – otkriva izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti