Ćerka Kaline Kovačević slavi 4. rođendan: Anikin dolazak na svet pratio je niz komplikacija, mali borac danas je velika devojčica FOTO

Ćerka Kaline Kovačević slavi 4. rođendan: Anikin dolazak na svet pratio je niz komplikacija, mali borac danas je velika devojčica FOTO

Autor: | 01/06/2023

0

Ćerka Kaline Kovačević slavi 4. rođendan

U porodičnom kalendaru Kaline Kovačević 1. jun zauzima posebno mesto. Na današnji dan pre četiri godine svet je ugledala njena mlađa ćerka, koju je dobila sa Vladimirom Rekovićem, uglednim naučnikom švajcarskog CERN-a, najvećeg centra za ispitivanje elementarnih čestica.

Miša Obradović

 

Zbog problema kroz koje je prolazila u trudnoći, kao i činjenice da se Anika rodila dva meseca pre termina, poznata glumica sa posebnom emocijom doživljava prvi dan juna.

“Od prvog dana tvog života bila si suočena sa velikim izazovima i ogromnom borbom. Iako je sve bilo pod velikim znakom pitanja, moja vera da sve mora biti dobro i tvoja hrabrost i upornost da se boriš i preživiš dovele su do toga da danas u radosti proslavljamo tvoj rođendan. Ti si majkin ponos i ja znam da si ti posebna. Ti znaš da ću za tebe i tvoju sestru prevrnuti svet ako treba. Tvoj i njen osmeh su mi najvažniji. Budi mi radosna, voljena, svoja i slobodna. Samo slobodan čovek je živ čovek. Voli te tvoja majka mnogo više nego što ovaj svet to može da oseti i spozna. Srećan ti rođendan, mila moja Anika”, napisala je Kalina jednom prilikom na Instagramu.

Pročitajte: Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost FOTO

Instagram

 

Ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića više puta je javno govorila o komplikacijama koje su pratile obe njene trudnoće.

- Tri dana nakon što sam rodila Mionu dobila sam sepsu, inficirala mi se materica, šest nedelja provela sam u bolnici. Beba je bila sa mnom, ali u boksu, jer nisam mogla da je dojim budući da sam bila na teškim antibioticima. To mi je veoma stresan period u životu. Kada sam doživela kliničku smrt i odreagovala na neki lek, u glavi mi je čitav život prošao kroz slike. Pomislila sam šta će biti sa mojim detetom i posle toga se više ničega ne sećam. Uplašila sam se samo ko će moju ćerku formirati kao ženu i ličnost – ispričala je jednom prilikom Kalina.

Pročitajte: Nije ni slutila - Kalina se nasmejana pojavila na sceni i u prvom redu ugledala nju, suze radosnice FOTO

Boško Karanović

 

- I u drugoj trudnoći desio mi se problem, porodila sam se dva meseca ranije. Hitan carski rez. Želim da pozdravim sve sa neonatologije, oni su zaslužni što smo svi na okupu. Znam šta znači zanemeti od bola jer nisi ugrožen ti, već biće kome si podario život i za koje si se toliko borio. Ali idemo dalje, rodila sam dva mala borca, dve prelepe devojčice i radujem se životu – otkrila je u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović