Tijana Dapčević je pre sudbinskog susreta sa svojim suprugom doživela neverovatnu stvar

Tijana Dapčević je pre sudbinskog susreta sa svojim suprugom doživela neverovatnu stvar

Autor: | 11/11/2020

0

Pevačica Tijana Dapčević, posle toliko godina, odlučila je da ispriča neverovatnu stvar koja joj je dogodila pre nego što je postala popularna i upoznala sadašnjeg supruga Milana. Tijana je gistujući u emisiji "Grand magazin" otkrila kako je slučajno sa drugaricom završila kod makedonske gatare, koja joj je sve prorekla.

- Godinu dana pre nego što ću ja da upoznam Milana Dapčevića, ostalo je istorija posle toga, moja drugarica je išla kod jedne gospođe Makedonke da joj gleda u šolju. Nikako nije htela da ide sama, molila me da krenem sa njoj, iako zna da ja u te stvari ne verujem. I tako ona mene natera da krenem sa njom - iskreno je započela Tijana svoju zanimljivu životnu priču.

Pročitajte: Pevačica Tijana Dapčević o suprugu i braku - Ja sam se rodila kada sam upoznala Milana

Njena drugarica saslušala je šta je gatara imala da joj kaže, a onda je pevačica Tijana Dapčević doživela neverovatnu stvar.

- Ta izvesna gospođa Ruža upita mene da li bih ja volela da i meni pogleda u šolju, da popijem kafu i da proćaskamo. I ja pristanem, iako, ponavlja, u to nikada nisam verovala. Popijemo kafu i meni Ruža kaže kako ću ja godinu dana napustiti Makedoniju i kako ću se odseliti u inostranstvo. Dodala je da ću tamo upoznati jednog muškarca, koga ću zavoleti "na jedan". Rekla mi je da ću se udati za njega, da ću biti srećna i da ću imati jedno dete, kao i da ću biti veoma popularna u toj zemlji - ispričala je Tijana.

Pevačica Tijana Dapčević zaista je godinu dana kasnije upoznala supruga, sa kojim je 19 godina u braku. Tako su sve reči gospođa Ruže postale stvarnost.

– Dejan Milićević mi je u Skoplju ponudio saradnju. Nakon toga je i nastao plan da dođem u Beograd. Međutim, pre toga sam otišla u Sombor da vidim brata koji inače živi u Melburnu. Tamo sam upoznala Milana. Odmah smo znali da se više nećemo razdvajati. Zajedno smo došli u Beograd i sve je ostalo istorija – zaljubljeno je ispričala svojevremeno Tijana u intervjuu za "Kurir" i dodala:

– Otkad mi je on pružio ruku, nisam sama ni u čemu, kroz sve prolazimo zajedno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) дана 8. Нов 2019. у 7:40 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti