Tijana Dapčević u kući nema tepihe, ovo je razlog

Tijana Dapčević u kući nema tepihe, ovo je razlog

Autor: | 05/04/2024

0

Tijana Dapčević u braku je duže od dve decenije. Supruga Milana upoznala je na jednoj košarkaškoj utakmici u Somboru, 2001. godine. Počeli su da žive zajedno posle četiri dana veze i od tada se nisu razdvajali.

Aleksandar Crnogorac

 

- Ništa nije idealno, pa ni naš brak - izjavila je Tijana u emisiji Ako progovorim na televiziji K1.

- Ima tu raznih razmirica. Najviše me nervira što mi Milan stalno gleda u novčanik. Mada, moram priznati da sam ja neko ko konstantno ima „rupe u džepovima”. Kad mi kaže: zašto si kupila 17. par cipela, moram da ga podsećam da ne radim kao kasirka, već se pojavljujem na sceni i za svaki nastup moram imati drugi par obuće.

Pročitajte: Tijana Dapčević pozira sa sinom Vukom i otkriva - Ako je na mene, neka nam je Bog u pomoći

Pevačica je ispričala i da ume da se posvađa sa rođenom sestrom, pa i sa sinom koji je u tinejdžerskom uzrastu, ali ne i sa suprugom.

- Sa Milanom ne umem da se svađam, a ni on sa mnom - kaže Tijana Dapčević.

- Jednostavno, sednemo, pričamo i tako dođemo do rešenja.

Instagram

 

Na kraju razgovora sa Gocom Tržan Tijana je otkrila i jedan „trik” koji primenjuje u braku, a koji bi mogao da bude od koristi mnogim supružnicima.

- Kod mene u kući ne postoje tepisi, i to ne zato što imam psa. Ništa ne guramo pod tepih, nemamo tajne. O svemu otvoreno razgovaramo. Uostalom, sve nedaće i problemi dešavaju se usled nedostatka komunikacije - zaključila je pevačica.

Andreja Damnjanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović