Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi: Greška jedne osobe koštala ih je vida, a evo zašto su odbili operaciju

Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi: Greška jedne osobe koštala ih je vida, a evo zašto su odbili operaciju

Autor: | 16/02/2023

0

Najpoznatiji blizanci na našoj muzičkoj sceni, Saša i Dejan Matić, rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru. Trudnoća njihove majke Dragice proticala je u najboljem redu, a onda je nastupio prevremeni porođaj.

Pročitajte: Saša Matić okupio celu estradu na proslavi punoletstva ćerke Aleksandre, a tek kad vidite poklon FOTO

Privatna arhiva

 

Dečaci, rođeni u šestom mesecu, prebačeni su u zagrebačku bolnicu i smešteni u inkubator. Iako njih dvojica danas nerado govore o tome, postoji priča da su na svet stigli kao zdrave bebe, ali je greškom medicinske sestre došlo do kobne posledice – gubitka vida.

‒ To je nepažnja. Sada, koga, kako... Nisam nešto detaljisao i raspitivao se. Da li je lekar, da li je medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je to rođenje pre vremena. A da je bila nepažnja, bila je ‒ otkrio je jednom prilikom Dejan Matić.

Pročitajte: Život Dejana Matića obeležila je velika tragedija - Svet mi se srušio, mislio sam da više nikada neću izaći na binu

Marko Arsić

 

Spekulisalo se da postoji mogućnost da se pevačima hirurškim putem povrati vid, ali da veće šanse za to ima Saša koji je, solidarišući se sa bratom, odbio operaciju.

‒ Ma, to je bezveze priča. Oni su hteli na nama da rade nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi. Toliko ne volim što se godinama priča o tome, da vi nemate pojma. Dve najgore teme, one koje najmanje volim su: da li sam u svađi sa bratom i šta je bilo sa mojim vidom ‒ priznao je Saša Matić.

Pročitajte: Ćerka Saše Matića ocu saopštila divne vesti! U porodicu STIŽE ZET, evo o kome se radi

Dušan Petrović

Bilo kako bilo, činjenica da su bez vida popularnu braću nije omela u normalnom životu. Štaviše, stigli su dalje nego što je iko mogao da pretpostavi. I Saša i Dejan mogu se pohvaliti zavidnom karijerom, a ostvarili su se i na privatnom planu. Saša je već dvadeset godina u braku i sa suprugom Anđelijom uživa u odrastanju njihove dve ćerke. Što se tiče Dejana, oženio se 2012. godine i dobio dva sina.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva