Život Dejana Matića obeležila je velika tragedija: Svet mi se srušio, mislio sam da više nikada neću izaći na binu

Život Dejana Matića obeležila je velika tragedija: Svet mi se srušio, mislio sam da više nikada neću izaći na binu

Autor: | 12/04/2022

0

Dejan Matić više od dve decenije važi za jednog od omiljenih pevača narodne muzike, a njegovi hitovi "Niko i neko", "Sledeća" ili "Oko nas" nezaobilazni su deo proslava. Ipak, malo ko zna da se popularni pevač pre pet godina suočio sa velikim gubitkom koji je zauvek obeležio njegov život.

Pročitajte: Smrt ih je prerano rastavila - Velika tuga u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića

Ata Images

 

Dejanov najbolji prijatelj i saradnik iznenada je preminuo, a njegova smrt ostavila je neizbrisiv trag na srcu. Nakon tragedije pevač se mesecima borio sa depresijom, a kako sam priznaje, razmišljao je i da završi svoju muzičku karijeru. 

-Tad mi se ceo svet srušio, mislio sam da nikad više neću izaći na binu, niti zapevati - prisetio se Dejan koji je preminulom prijatelju posvetio jednu od svojih najemotivnijih pesama. 

Marko Arsić

 

- Do danas nije prošao nijedan dan da ga nisam pomenuo. Tokom ta dva meseca kad sam bio najutučeniji čak sam po prvi put u životu pio lekove za smirenje. Do tad sam bio jak i čvrst, nisam znao da nešto može da me poremeti, izbaci iz koloseka i slomi. Mislim da niko ne voli svoju profesiju kao mi muzičari. Ta ljubav prema muzici me je izvukla iz depresije. Mom prijatelju sam posvetio pesmu 'Amanet' koju je napisao Saša Milošević Mare, ali je uživo nikad nisam otpevao iako su mi je mnogo puta tražili na nastupima. Previše je emocija u njoj - zaključio je on.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti