Oglasila se majka Tanje Savić: Da nam je neke stvari rekla na vreme, sve bi bilo drugačije!

Oglasila se majka Tanje Savić: Da nam je neke stvari rekla na vreme, sve bi bilo drugačije!

Autor: | 13/11/2020

0

O drami koju prolazi pevačica Tanja Savić piše se mesecima. Naime, ona i njen suprug Dušan Jovanović u velikom su sukobu još od kada je on pre više od pola godine, odveo decu u Australiju. Od tada, neutešna pevačica traži načine da vidi svoje sinove, ali joj to ne polazi za rukom.

Iz dana u dan, u medijima se pojavljuje sve više detalja braka Tanje Savić, a posle uvreda koje su pevačici uputili svekrva i bivši suprug, oglasila se majka Tanje Savić.

Pročitajte: Nekadašnja dadilja dece popularne pevačice odlučila da sve ispriča - Ovako je u braku živela Tanja Savić

- Ne pamtim kad sam Dušana videla poslednji put. Možda pre Vaskrsa. Tada je trebalo da deca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće - ispričala je ona i dodala:

- Dušan je odveo decu na mučki način. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htela ništa da priča, da nam je rekla na vreme, sve bi bilo drugačije - tvrdi majka Tanje Savić.

- Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gde su deca, mislila je da su tu negde u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici - otkriva ona.

Pročitajte: Da li će deca Tanje Savić rasti pored druge žene - Dušan uplovio u novu vezu, planira i dete?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Majka Tanje Savić u razgovoru za "Glamur" otkrila je i da je u početku njihovog braka, Dušan bio divan zet, a onda se sve promenilo.

- On je prvih godinu dana bio kod nas, on je bio "na hleb da ga mažeš" - otkriva potrešeno žena i dodaje da za mnoge Tanjine probleme nisu znali, jer je ona pokrivala muža, kako bi sačuvala brak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram