Nekadašnja dadilja dece popularne pevačice odlučila da sve ispriča: Ovako je u braku živela Tanja Savić

Nekadašnja dadilja dece popularne pevačice odlučila da sve ispriča: Ovako je u braku živela Tanja Savić

Autor: | 09/11/2020

0

U jeku velikog sukoba Tanje Savić sa suprugom Dušanom Jovančevićem, oglasila se i nekadašnja dadilja njihove dece. Dadilja Tanje Savić, koja je neko vreme radila u porodičnoj kući gde je pevačica živela sa decom i suprugom, odlučila je da sve ispriča.

- Tanja bez Dušanove saglasnosti ništa nije smela da uradi. Ugovarao joj je nastupe i vozio je na njih. Uvek je čekao da završi sa tezgom da bi je odvezao kući. Za sve što je htela da uradi morala je njega da pita - počela je M.S. priču.

Pročitajte: Tanja Savić za “Hello!” - Moji prijatelji pomogli su mu da odvede decu

Ona je navela da je pevačica morala da radi ono što joj suprug kaže i skoro nigde nije izlazila, osim na zakazane nastupe.

- Dušan je Tanji govorio čak i šta da obuče kada bi išla da peva. Bukvalno nije smela da pisne od njega. Sedela je u kući i pazila na decu dok je on non-stop negde izlazio. Tanja je bila ta koja je deci volela da ispuni sve želje, a Dušan je bio baš strog - ispričala je dadilja Tanje Savić za dnevni list "Informer".

Osim toga, nekadašnja dadilja njihovih sinova tvrdi da su je pevačica i njen suprug obilno plaćali, ali da nikada više u životu ne bi sarađivala sa njima.

- Dušan je bio veoma prepotentan, a i prema meni je umeo da bude neprijatan. Lepo su me plaćali, ali nema tih para za koje bih čuvala tu decu jer su bila mnogo nemirna. Zato se i nisam dugo zadržala kod njih - zaključila je nedašnja dadilja dece Tanje Savić.

Pročitajte: Da li će deca Tanje Savić rasti pored druge žene - Dušan uplovio u novu vezu, planira i dete?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti