Tanja Savić je majka koja razume njenu patnju: Severina dobila snažnu podršku u svom bolu

Tanja Savić je majka koja razume njenu patnju: Severina dobila snažnu podršku u svom bolu

29/09/2020

0

Od kada je pre deset meseci izgubila starateljstvo nad malim Aleksandrom, ona ne odustaje. Severinina borba za sina traje skoro godinu dana, a svaki dan daleko od njega za nju je pretežak udarac. Iako u poslednje vreme Severina prolazi i kroz emotivnu krizu sa suprugom Igorom, to je ništa u odnosu na bol koji svakim danom bez Aleksandra oseća.

Kako se navršilo deset meseci od kada je izgubila starateljstvo, Severina je na „Instagramu“ uputila dirljivu poruku svima koji se bore za dete, ali se osvrnula i na svoju bol:

– Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da nju niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži da nastavi da kuca. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od „privremene mere“ kojom mi je oduzeto dete. Ta „privremena mera“ odredila je da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati tokom radne nedelje i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 meseci. „Privremeno.“ Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak niko ne čuje. Ili ne želi da čuje. Ali sutra je novi dan ‒ napisala je Seve, a njena dirljiva poruka doprla je do srca njenih koleginica.

Pročitajte: Pale maske - Severina o problemima u braku nije pričala, ali je Igor jednom rečenicom sve otkrio

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Aug 14, 2020 at 8:19am PDT

Naime, majke koje prolaze kroz veoma sličnu, tešku i bolnu situaciju, Selma Bajrami i Tanja Savić podržale su Severinu.

‒ Kada bi svaki čovek znao kroz šta žena prolazi da bi dala život, nikada, ali nikada ne bi povredio ženu ‒ napisala je Tanja Savić, majka koja sinove nije videla mesecima.

Pročitajte: Tanja Savić slomljena od tuge - Slavio je rođendan, a ja nisam uspela čak ni poklon da pošaljem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Sep 22, 2020 at 9:28am PDT

‒ Meni već sedam godina podmeću i pokušavaju da oduzmu sina. Sedam godina agonije i straha u tuđoj zemlji i borba još nije prestala. Seve, moraš biti jaka, bori se za svoja i prava svog sina, imaš svu podršku svih nas, pravda će pobediti. Veruj u Boga ‒ podršku je poslala i Selma Bajrami.

Severina je koleginicama uzvratila istom merom, saosećanjem, razumevanjem i podrškom:

‒ Hvala ti na podršci, puno mi znači i šaljem ti svu snagu sveta jer sve što mi pišeš proživljavam kao i druge majke koje nisu javne osobe, za koje se ne zna, za koje nema ko da digne glas, ni da stane iza njih. Za njih sam ovo napisala, za sve prestrašene žene na rubu egzistencije i živaca. Za sve koje nemaju nikog! Niste same!

Svojim odgovorom Severina je pokazala da borba za sina za nju nije lična, već borba koju vodi svaka majka, koja možda nema pravo glasa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Instagram, youtube printscreen

Najnovije vesti