Nije mu došao na krštenje: Ovako se Luka Jović zaista ophodi prema sinu Davidu nakon što mu je Sofija rodila Alekseja i Teodora FOTO

Nije mu došao na krštenje: Ovako se Luka Jović zaista ophodi prema sinu Davidu nakon što mu je Sofija rodila Alekseja i Teodora FOTO

Autor: | 20/07/2023

0

Luka Jović ima tri sina. U vezi sa Anđelom Manitašević dobio je Davida, dok mu je Sofija Milošević, u koju se zaljubio 2019. godine, rodila Alekseja i Teodora. Kvartet trenutno živi u Firenci, pošto Jović od prošle sezone nosi dres Fjorentine.

Instagram

 

Znamo da je mladi sportista izuzetno galantan, da vodi luksuzan život i da ima sve što poželi, a kada se sve to uzme u obzir, mnogi će se zapitati da li vodi računa o svojim roditeljskim obavezama. Kako se snalazi sa troje dece koje je dobio veoma mlad, pre 25. rođendana? Da li svima posvećuje dovoljno vremena i pažnje, i gde je u toj priči najstariji sin, koji živi sa majkom?

Pročitajte: Luka Jović doživeo tešku nesreću, operisan po hitnom postupku - Lice mu je unakaženo... FOTO

David je u februaru proslavio četvrti rođendan i tom prilikom obavljeno je i krštenje. Bili su tu mama Anđela, njen suprug Nemanja Branković sa kojim ima ćerku Lolu, ali – ne i Davidov tata.

Instagram

 

Čuli su se različiti komentari. Najglasnije je bilo pitanje da li je moguće da Luka nije prisustvovao krštenju svog prvenca, kao ni polubraća Aleksej i Teodor.

Verovatno su ga sprečile obaveze u klubu. Oni koji ga poznaju tvrde da je uzoran otac i da je, po svemu sudeći, iskrslo nešto što nije mogao da izbegne.

Instagram

 

Da Luka i te kako održava kontakt sa prvim sinom nedavno je otkrila upravo Sofija. Zanosna manekenka objavila je neodoljive fotografije svojih dečaka, a na jednoj im društvo pravi i stariji brat. „Pure love“, napisala je uz album.

Pročitajte: Bivša devojka Luke Jovića na meti stravičnog digitalnog nasilja - Ljudi se plaše tvog deteta

Ako je istina da slika govori više od hiljadu reči, onda ovaj dirljiv prizor otkriva kakva je situacija u porodici Luke Jovića i koliko mu je stalo do najvažnijih trofeja, a oni se zovu David, Aleksej i Teodor.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Stojanov, Luka Bošković

Slične Vesti