Anđela Manitašević se verila: Bivša devojka Luke Jovića rekla DA fudbaleru?

Anđela Manitašević se verila: Bivša devojka Luke Jovića rekla DA fudbaleru?

02/04/2021

0

Bivša devojka i majka deteta Luke Jovića, atraktivna Anđela Manitašević, već neko vreme uživa u ljubavi sa Nemanjom Brankovićem, takođe fudbalerom, inače sinom legende srpske atletike Slobodana Brankovića. Par ne voli javno eksponiranje, ali na Anđelinom „Instagramu“ s vremena na vreme mogu se videti trenuci njihove sreće i velike ljubavi. Neizostavni član te idile jeste i jednogodišnji David.

Pročitajte: Ovo može samo tata - Pogledajte čime je Luka Jović iznenadio naslednika

Luka i Anđela, prema njenim rečima, vezu su okončali 2016. godine.

– Luka i ja bili smo prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo, oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo Bogu na tome. Međutim, mi od 2016. nismo u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće – objasnila je Anđela jednom prilikom za „Srpski telegraf“.

Pročitajte: Majka deteta Luke Jovića je zanosna plavuša - Nestvarno je lepa (foto)

Boško Karanović

 

Kako tvrde upućeni, Anđelina veza sa Nemanjom sve je ozbiljnija, pa se za skupoceni prsten kojim se pohvalila na „Instagramu“ s pravom sumnja da je verenički.

Majka deteta Luke Jovića staje na ludi kamen?

Instagram printscreen

 

Mladi par još ništa ne komentariše, niti potvrđuje niti demantuje veridbu, ali ne kriju koliko su srećni i da jedva čekaju trenutak kada će svoju vezu krunisati bebom. Do tada, sva pažnja usmerena je na neodoljivog Davida.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović