Niko nije iznad zakona: Sud doneo konačnu odluku, evo šta čeka Aleka Boldvina za ubistvo snimateljke

Niko nije iznad zakona: Sud doneo konačnu odluku, evo šta čeka Aleka Boldvina za ubistvo snimateljke

Autor: | 02/02/2023

0

Alek Boldvin ipak mora na sud. Protiv slavnog glumca zvanično je podignuta optužnica za ubistvo iz nehata, koje se dogodilo u oktobru 2021. godine, kada je na snimanju filma „Rust“ usmrtio snimateljku Halinu Hačins. Tom prilikom ranjen je i reditelj Džoel Souza.

Pročitajte: Emotivno i potresno - Susret Aleka Boldvina i udovca snimateljke koju je usmrtio nateraće vam suze na oči FOTO

Profimedia

 

Posle istrage koja je trajala mesecima sud je juče doneo konačnu odluku. CNN prenosi da je optužnica stigla iz kancelarije tužioca okruga Santa Fe, gde se dogodio incident. „U saveznoj državi Novi Meksiko niko nije iznad zakona i pravda će biti zadovoljena“, naveo je tužilac.

Pročitajte: Smrt Haline Hačins nije bila slučajna - Brat Aleka Boldvina odlučio da progovori, incident u Nju Meksiku dobio novu dimenziju

Profimedia

 

Pored Boldvina, pred sudiju će izaći i oružarka Hana Gutjerez Rid, koja je na setu bila zadužena za oružje. Optužbe uključuju dve tačke za ubistvo iz nehata. Insistiranje advokata da njihovi klijenti nisu krivi nije urodilo plodom, a nije pomogla ni nagodba koju je Boldvin pre nekoliko meseci postigao sa porodicom nastradale.

Prvo saslušanje zakazano je za 24. februar i odvijaće se virtuelno. Ako bude osuđen, Boldvin bi mogao da provede u zatvoru najviše 18 meseci.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti