Emotivno i potresno: Susret Aleka Boldvina i udovca snimateljke koju je usmrtio nateraće vam suze na oči (foto)

Emotivno i potresno: Susret Aleka Boldvina i udovca snimateljke koju je usmrtio nateraće vam suze na oči (foto)

Autor: | 25/10/2021

0

Susret Aleka Boldvina i supruga Haline Hačins obišao planetu

Vest o kojoj poslednjih dana ne prestaje ga se govori u čitavom svetu je da je holivudski glumac Alek Boldvin (63) upotrebom replike pištolja na snimanju filma „Rust“ u Novom Meksiku ubio koleginicu, snimateljku Halinu Hačins (42), i ranio režisera Džoela Suozu (48).

Posle šoka koji je doživeo, slavni glumac obratio se javnosti preko društevnih mreža:

Pročitajte: Ne prestaje da plače - Oglasio se Alek Boldvin (foto)

Guliver Getty Images

 

‒ Nema reči koje bi mogle da opišu šok i tugu u slučaju nesreće koja je oduzela život Halini Hačins, supruzi, majci i našoj koleginici kojoj se divimo. U potpunosti sarađujem sa policijom na istrazi kako bi otkrili kako se ova tragedija desila. U kontaktu sam sa njenim suprugom i pružam punu podršku njemu i njegovoj porodici. Moje srce je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih onih koji su znali i voleli Halinu.

Na mesto tragedije stigao je i Halinin suprug Metju Hačins sa njihovim devetogodišnjim sinom Androsom, gde je zabeležen njihov prvi susret sa Alekom Boldvinom. Fotografija emotivnog zagrljaja nesrećnog udovca i utučenog glumca obišla je planetu.

Pročitajte: Nezapamćena tragedija u Holivudu - Alek Boldvin na setu ubio snimateljku (foto)

Profimedia

 

‒ Razgovarao sam sa Alekom, on je pun podrške ‒ bile su reči supruga tragično preminule snimateljke, preneo je „Daily Mail“.

Kako donose izvori bliski Boldvinu, svi njegovi nadolazeći projekti su otkazani.

Profimedia

 

Inače, kako se navodi u policijskim dokumentima ove nezapamćene tragedije, u kolicima na setu oružarka je navodno ostavila tri pištolja, koja je trebalo da posluže kao rekviziti. Jedan od njih asistent režije predao je Aleku Boldvinu, ne znajući da je bio napunjen pravim mecima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti